www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Wagner Tamas

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Wagner Tamas last won the day on May 2 2019

Wagner Tamas had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Other Information

  • Band
    Left Hand Path
  • Gear
    Yes. Yes I do :D

Recent Profile Visitors

4279 profile views

Wagner Tamas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Reputation

  1. Nu mai e rezervat, și ținând cont de numărul dăților când cineva o rezervă și apoi nu o cumpără, chitara e strict primul venit, primul servit de acuma încolo. Cheers!
  2. Multumesc, RGC, pleaca chitara maine spre noul proprietar. Sa ii prieasca!
  3. Schimb si cu placi audio de calitate buna pe USB (minim 4 intrari/4 iesiri)
  4. De vânzare un Ibanez RGIX27FSEM, ajuns la mine în urma unui schimb. Corp din tei cu față de arțar, bridge Gibraltar Standard II-7 fixed, grif Nitro Wizard-7, trei bucăți, arțar/bubinga, tastieră din abanos, 24 de taste doze, două EMG 707-uri, un singur potențiometru de volum, kill switch. Am folosit-o câțiva ani ca și chitara mea principală, nu m-a dezamăgit niciodată. Este acordată in B standard, cu corzi groase și action înalt - știu că nu e pe placul tuturor, ofer cadou un set de corzi Dunlop Heavy 7 (10-60) pentru un eventual nou setup. În preț intră și un case Gator GC-ELEC-XL - încap în ea chitare pâna la lungime de bariton (28") - prefer siguranța chitării dacă o trimit prin curier. Predau personal la Cluj, se poate proba, si livrez prin curier pe cheltuieala cumpărătorului. Schimb cu telecaster de la Squier Standard în sus, plus eventuală diferență din partea ofertantului. Sunt interesat eventual de monitoare de studio, controllere DAW, controllere de monitor (gen Mackie Big Knob).
  5. S-a vândut, mulțumesc pentru găzduire! Se poate închide!
  6. Pret: 650 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: tamas.wagner@gmail.com Accept schimburi: Accept schimburi Salut, se vinde basul din pozele de mai jos. Este un Rockbass Streamer V, a ajuns la mine în urma unui schimb. Este ideal pentru studiu, repetiții, în funcție de stilul abordat merge si live. Eu am folosit-o doar o singură dată live, sună foarte bine pentru categoria de preț. Are câteva mici crăpături pe finish, dar sunt superficiale, nu sunt ciobituri adânci, iar prăgușul a fost înălțat un pic, pentru a acomoda corzi mai groase. Momentan are corzi Dunlop aproape necântate, 45 - 125. Potențiometru de ton si volum, și una care nu face nimica, rămas de la un EQ activ care a fost montat ulterior, și care nu mai este instalat. Doza este MEC. Vine cu o husă subțire, cât să nu fie în pielea goală 650RON negociabil, la schimburi mă interesează hardcase/softcase pentru bas, Bass Big Muff, sau cabinet 4x10 (cu diferență de la mine sau invers în funcție de caz). Relativ urgent, mi-ar prii banii Sariti cu oferte, si gasim sa fie bine!
  7. Se pare ca e mare interes pentru case Rezervat momentan, urmeaza sa plece catre Oradea - am sa fac update dupa ce vad ca e multumit cumparatorul.
  8. Pret: 400 Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0745518262 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut, vand Rockcase RC 23120B, la randul meu l-am cumparat tot de pe RGC: (http://forums.rgc.ro/topic/87018-pedalier-cu-sursa-warwick-rockcase/) Dimensiunile le gasiti aici: http://www.thomann.de/gb/rockcase_rc23120b_bodeneffekt_roadcase.htm Pozele sunt lafel de relevante din thread-ul original, la cerere o sa incarc cateva si eu daca e cazul. Solid, functioneaza perfect, nu l-am purtat pe drumuri, l-am folosit acasa pe post de alimentator. Pretul cu care l-am luat eu fiind 450RON, ofer mai departe spre vanzare cu 400RON, transport suportat de catre cumparator. Vine cu cablu de alimentare de la retea pt. sursa, cablurile pentru pedale, si velcro-ul original. Legat de schimburi: caut pedale Overdrive (familia TubeScreamer sau modele similare) si Noise Gate (Decimator, Mooer Noise Killer), alimentator separat pt. pedal board (FuelTank, etc). In functie de oferta, dau/accept si diferenta.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.