www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Wagner Tamas

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Wagner Tamas last won the day on May 2 2019

Wagner Tamas had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About Wagner Tamas

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  Left Hand Path
 • Gear
  Yes. Yes I do :D

Recent Profile Visitors

3149 profile views
 1. Salut, vand un amplificator pe lampi Laney Ironheart Studio, format rack. Un amp foarte versatil, cu sunet cald intr-o cutie compacta. L-am folosit ceva timp si live, dar mai mult a stat in home studio. Ce mi-a plăcut foarte mult inafara de sunet: are mod de <1W, care suna ideal cand vrei sa ai ton fain cand repeti acasa are conexiune USB pentru inregistrat + emulare de load, deci nu e nevoie sa conectezi un cabinet cand canti are I/O pentru re-amping iesire pe XLR, cu emulare de cabinet arata beton lumina rosie de la lampi pe scena ❤️ Footswitch-ul original cu 4 comutatoare, cablul MIDI de 5 metri aferent si cablul de alimentare sunt incluse. Avea patru picioruse de cauciuc pentru cand nu e montat in rack, alea le-am ratacit undeva La schimb ma intereseaza Helix / Helix LT / Pod Go, cu diferenta aferenta in functie de caz.
 2. Salutare, iese la vanzare unitatea mea Eleven Rack, procesor de chitara cu multe modele de amps si efecte, format de rack. A fost folosit in home studio, si a vazut o mana de concerte, am fost foarte multumit de el. Se vinde pentru ca imi strang bani pentru alte scule. Functioneaza excelent, arata bine, nu are decat o zgarietura fina pe partea de jos. Trimit prin curier la cheltuieala cumparatorului, sau predau personal in Cluj-Napoca. Numai bine!
 3. Iese la vanzare acest sintetizator virtual analog de la Novation. Eu l-am folosit acasa, se prezinta ca atare, in stare excelenta atat vizual cat functional. Vine la pachet cu microfonul lui original pentru vocoder, geanta de transport (foarte ok, acesta am folosit-o pentru a-mi cara procesorul de chitara de cateva ori), si alimentator. La schimb caut eventual procesoare de chitara din lista Line6 Pod Go, Headrush Gigboard, Helix LT - evident, cu diferenta din partea mea unde este cazul.
 4. Nu mai e rezervat, și ținând cont de numărul dăților când cineva o rezervă și apoi nu o cumpără, chitara e strict primul venit, primul servit de acuma încolo. Cheers!
 5. Multumesc, RGC, pleaca chitara maine spre noul proprietar. Sa ii prieasca!
 6. Schimb si cu placi audio de calitate buna pe USB (minim 4 intrari/4 iesiri)
 7. Recomand, ne cunoastem foarte bine cu chitara asta, e o bijuterie de insturment!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.