www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Wagner Tamas

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Wagner Tamas last won the day on May 2 2019

Wagner Tamas had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About Wagner Tamas

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  Left Hand Path
 • Gear
  Yes. Yes I do :D

Recent Profile Visitors

3274 profile views
 1. Salutare! A venit momentul, imi schimb rig-ul care m-a servit de undeva de prin 2018 la final pana acuma. Motivul vanzarii: am imbatranit, caut un setup care are mai putine kilograme :) Este un setup plug and play, vine cu tot ce ai nevoie sa canti live fie direct intr-un cabinet (sau doua in stereo), fie direct in mixer, fie ambele. Preamp si efecte: Pod HD Pro Power amp: Palmer Macht 402 Footswitch: Line6 FBV Shortboard MKII Case: Rackcase Gator GR-S3 Pachetul contine asemenea: cablu speaker D'addario p.t a lega poweramp la cabinet, cablu XLR scurt, care leaga preamp de poweramp, cablurile de alimentare, un prelungitor simplu si cablu UTP pentru a lega preamp de footswitch. Ca idee, dai jos capacele de pe cutie, bagi prelungitorul in priza, cablul UTP in footswitch, cablul speaker in cabinet, chitara in preamp, si esti gata. Asta mi-a placut enorm de mult, montezi/demontezi super usor, nu te cearta sunetistul <3 Totul functioneaza perfect, case-ul si poweramp-ul le-am luat noi de pe Thomann, POD-ul l-am luat second in conditie perfecta. Uzura se vede pe case si footswitch, nimica iesit din comun, se vede ca le-am purtat la concerte, dar le-am ingrijit. Pe footswitch am un sticker cu LeftHandPath, nu ma aventurez sa-l dezlipesc :P Se vinde la pachet, pret 2900RON. Schimburi ma intereseaza Pod Go si/sau Seymour Duncan Powerstage 170, HoTone Loudster. Prefer predare personala in Cluj, dar trimit si prin curier, pe costul cumparatorului. Va stau la dispozitie pentru intrebari, numai bine!
 2. Azi pleaca spre noul proprietar, sa fie intr-un ceas bun! Multumesc RGC!
 3. Reducere de Black Friday - 1100RON + transport suportat de cumparator
 4. Reducere de Black Friday - 800RON + transport suportat de cumparator
 5. Reducere de Black Friday - 1200RON + transport suportat de cumparator
 6. Salut, vand un amplificator pe lampi Laney Ironheart Studio, format rack. Un amp foarte versatil, cu sunet cald intr-o cutie compacta. L-am folosit ceva timp si live, dar mai mult a stat in home studio. Ce mi-a plăcut foarte mult inafara de sunet: are mod de <1W, care suna ideal cand vrei sa ai ton fain cand repeti acasa are conexiune USB pentru inregistrat + emulare de load, deci nu e nevoie sa conectezi un cabinet cand canti are I/O pentru re-amping iesire pe XLR, cu emulare de cabinet arata beton lumina rosie de la lampi pe scena ❤️ Footswitch-ul original cu 4 comutatoare, cablul MIDI de 5 metri aferent si cablul de alimentare sunt incluse. Avea patru picioruse de cauciuc pentru cand nu e montat in rack, alea le-am ratacit undeva La schimb ma intereseaza Helix / Helix LT / Pod Go, cu diferenta aferenta in functie de caz.
 7. Salutare, iese la vanzare unitatea mea Eleven Rack, procesor de chitara cu multe modele de amps si efecte, format de rack. A fost folosit in home studio, si a vazut o mana de concerte, am fost foarte multumit de el. Se vinde pentru ca imi strang bani pentru alte scule. Functioneaza excelent, arata bine, nu are decat o zgarietura fina pe partea de jos. Trimit prin curier la cheltuieala cumparatorului, sau predau personal in Cluj-Napoca. Numai bine!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.