www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GrimRaper

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

5 Neutral

About GrimRaper

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca, Cluj, Romania

Other Information

 • Band
  Whispering Woods
 • Gear
  Carvin UltraV Custom
  Carvin DC700 Custom
  Kiesel ST300 Custom

  AxeFX II XL

Recent Profile Visitors

1,854 profile views
 1. Nou preț: 3500 RON
 2. Pret: 600 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0742 503 318 Link producator: http://www.tcelectronic.com/konnekt-8/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Interfața vine în cutia originală. În pachet includ placă PCI firewire și cabluri. Site producător: http://www.tcelectronic.com/konnekt-8/ Specificații: - Intrări: 2 x mic/instrument jack 1/4 / XLR (balansate), MIDI, 2x AUX, 2x Hi-Z - Ieșiri: 2x line out, MIDI, S/PDIF - Alimentare: 12V (adaptorul e inclus) - Preamp-uri: TC IMPACT - Gain total preamp: 62 dB - Sample rate/bit depth: (până la) 192Khz/24bit Review: https://www.youtube.com/watch?v=Y9zuO0bdpn8 Pentru poze sau întrebări adiționale vă rog nu ezitați să mă contactați. Mulțumesc!
 3. Cabinetul a fost vândut. Mulțumesc!
 4. Pret: 450 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0743 520 638 Link producator: http://www.samsontech.com/samson/products/processors/s-class/scom4/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Compresorul a fost ținut în rack tot timpul și a fost folosit foarte puțin. Vine cu cutia originală și cablu de alimentare. Link Thomann: http://www.thomann.de/ro/samson_s-com_4.htm?ref=search_rslt_samson+scom4_151198_0 Poate fi trimis oriunde în țară pe cheltuiala cumpărătorului. Dacă mai aveți nevoie de poze sau informații vă rog să mă contactați. Mulțumesc!
 5. Îmi pare rău dar nu vând case-ul separat. Toate accesoriile se dau doar împreună cu amplificatorul.
 6. Vândut. Topicul poate fi închis. Mulțumesc!
 7. Pret: 1500 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0742 503 318 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Sunt al doilea proprietar al unității. Ea a fost păstrată tot timpul în soft case-ul cu care vine. Am purtat-o pe la repetiții, concerte și studiouri așa că piciorușele de plastic ale case-ului au avut puțin de suferit. Unitatea funcționează fără probleme. Expansion Packul este instalat. Specificații (o listă mult prea lungă, dar includ câteva): input de chitară cu impedanță adaptivă capabilități de înregistrare la 24bit/96kHz (până la 8 canale simultan) output stereo balansat input microfon cu phantom power integrare ușoară cu ProTools, editor grafic simulări de amplificatoare, cabinete, microfoane, efecte etc. Pe post de pedalier am un FCB1010 ce a fost modat cu un Eureka PROM 2. Pedalierul încă îl folosesc dar ofer chipul fără niciun cost dacă îl dorește cumpărătorul. Pot să păstrez tonurile custom încărcate sau pot să îi fac un Factory reset. Link Thomann (atenție, eu nu ofer licența ProTools): http://www.thomann.de/ro/avid_eleven_rackpro_tools_1_year.htm Nu vreau să fac reclamă la muzică prin acest post, dar la cerere pot să ofer înregistrări făcute cu acest Eleven Rack și cu tonuri custom. Unitatea poate fi văzută și testată în Cluj. La cerere, pot să o trimit prin curier oriunde în țară pe cheltuiala cumpărătorului. Vă rog să mă contactați în cazul în care mai doriți poze sau aveți întrebări. Mulțumesc!
 8. Pret: 650 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0742 503 318 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Cabinetul a fost cumpărat de pe Thomann. Sunt singurul proprietar. A fost purtat pe la repetiții și concerte așadar prezintă urme de uzură. Nu a fost niciodată abuzat sau folosit într-un mod inadecvat, așa că funcționalitatea este neafectată. Specificații: Speakere Celestion Vintage 30 Greutate: 25kg 120watts/8ohm (mono) sau 2x 60watts/16ohm (stereo) Link Thomann: http://www.thomann.de/ro/harley_benton_g212_vintage.htm Cabinetul poate fi văzut și testat în Cluj. La cerere, pot să-l trimit prin curier oriunde în țară pe cheltuiala cumpărătorului. Vă rog să mă contactați în cazul în care mai doriți poze sau aveți întrebări. Mulțumesc!
 9. Salut, Amplificatorul a fost achiziționat tot de pe RGC de la Radu Popescu în Februarie 2013. El a rămas exact așa cum l-am primit. N-a avut nicio problemă cu el și încă are lămpile originale. Pentru protecție, funcționalitate și backup i-am cumpărat următoarele, cu care se vinde la pachet: carcasă Thon - http://www.thomann.de/ro/thon_haubencase_fuer_topteile.htm 2 footswitchuri ENGL Z-4 (cabluri 8m incluse) - http://www.thomann.de/ro/engl_z4.htm 2 perechi lămpi ENGL Rohre 6L6 Grade 21 - http://www.thomann.de/ro/engl_tube_6l6_gc_str_rt21x_gr21.htm 1 lampă ENGL Rohre ECC 83 - http://www.thomann.de/ro/engl_tube_ecc_83_first_quality.htm Specificații amp: Putere: 100W 2 canale cu EQ comun 2 volume (foarte util și pot fi selectate independent folosind footswitchurile, altfel sunt schimbate automat cu canalul) Lămpi: ECC 83 și 6L6 Greutate: ~22kg (fără carcasă) Noise gate FX Loop cu potențiometru de integrare în semnal Ieșiri de 4ohm, 8ohm sau 16ohm Aici puteți găsi pagina de la Thomann pentru amplificator - http://www.thomann.de/ro/engl_fireball_100_e635.htm Sau bundle cu carcasă - http://www.thomann.de/ro/engl_fireball_100_e635_bundle_2.htm Amplificatorul a fost purtat la repetiții și în concerte. Carcasa prezintă zgârieturi, însă unitatea este intactă. Poate fi văzut și testat în Cluj. La cerere, pot să-l trimit prin curier oriunde în țară pe cheltuiala cumpărătorului. Vă rog să mă contactați în cazul în care mai doriți poze sau aveți întrebări. Mulțumesc! EDIT: Din ceva motiv linkul pentru producător nu funcționează pentru acest URL, așa că-l voi lăsa aici: http://www.englamps.de/index.php?id=36&tx_ddfproducts_pi1[uid]=16&iPhoneBypass=1
 10. GrimRaper

  vând Dean Razorback V

  Chitara a fost vândută cu posibilitatea de retur în 2 săptămâni. Topicul se poate închide însă dacă o primesc înapoi voi cere redeschiderea lui. Mulțumesc!
 11. GrimRaper

  vând Dean Razorback V

  Pret: 1500 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0742 503 318 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Chitara a fost achiziționată în anul 2008 de pe beatstreetmusic.com. Sunt singurul proprietar. Ea a fost iubită și îngrijită de-a lungul anilor, dar încet încet am trecut la altă marcă. Din cauza dimensiunilor prea mari ale hardcase-ului, o vreme am purtat-o într-un softcase de chitară bass modificat la croitor. Astfel, într-o seară, încercând (și reușind) să evit o pisică ce mi-a sărit în fața mașinii, chitara a căzut de pe bancheta din spate și s-a lovit aproape de gât lângă cuiul de la strap. Am dus-o la atelierul lutierului Barbarossa unde a fost aranjată de unul din foștii săi ucenici. Reparația nu se simte deloc fiind șlefuită la nivel și acoperită cu lac de lemn. Lovitura se poate vedea în pozele din atașamente împreună cu o julitură la unul din cornurile headstockului. Gâtul este proaspăt hidratat și reajustat. Corzile sunt de asemenea noi: Savarez .10 - .46. Detalii tehnice Corp/neck: Mahon Fretboard: Rosewood Culoare: Roșu Metalic Doze: Dean High Output (neck), Seymour Duncan Dimebucker (bridge) Cheițe: Grover Locking nut Tremolo: Floyd Rose Licensed (atenție, nu e Floyd Rose original) Dean Hard Case - formă fixă și buzunar interior Alte linkuri http://www.amazon.com/Dean-Razorback-Guitar-Two-Tone-Hardshell/dp/B000QU4SDY https://en.wikipedia.org/wiki/Dean_Razorback_V Chitara poate fi probată în Cluj și pot s-o livrez oriunde în țară prin curierat pe cheltuiala cumpărătorului. Pentru orice alte întrebări sau poze vă rog să mă contactați.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.