www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GrimRaper

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

12 Good

About GrimRaper

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca, Cluj, Romania

Other Information

 • Band
  Whispering Woods
 • Gear
  Carvin UltraV Custom
  Carvin DC700 Custom
  Kiesel ST300 Custom

  AxeFX II XL

Recent Profile Visitors

2,013 profile views
 1. GrimRaper

  vând Carvin Ultra V

  Noul preț: 3000RON Negociabil
 2. GrimRaper

  vând Carvin Ultra V

  Noul preț: 3300RON Negociabil
 3. GrimRaper

  vând Carvin Ultra V

  Salut, Vând un Carvin Ultra V cu următoarele specificații: Body: Alder Neck: 5 piece Maple Floyd Rose with locking nut and locking tuners Stainless Steel Frets Culoare: Ferrari Red with Blackburst edges Back of neck is satin painted Black chrome plated hardware on both bridge and neck pickups Pointed Angled 6s headstock Case: hard Case V220 Corpul nu are ciobituri sau îndoituri și finishul prezintă zgârieturi ușoare de la cântatul normal. Chitara a fost implicată în înregistrarea a două albume și a fost purtată la câteva concerte live. Pe spatele hardcase-ului este un grafitti cu link către pagina fostei trupe, însă nu voi posta o poză cu ea pentru a nu fi considerată promoțională. La cerere pot trimite o poză cu el. De asemenea, la cerere, pot oferi și factura originală. Mulțumesc!
 4. Nou preț: 3500 RON
 5. Pret: 600 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0742 503 318 Link producator: http://www.tcelectronic.com/konnekt-8/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Interfața vine în cutia originală. În pachet includ placă PCI firewire și cabluri. Site producător: http://www.tcelectronic.com/konnekt-8/ Specificații: - Intrări: 2 x mic/instrument jack 1/4 / XLR (balansate), MIDI, 2x AUX, 2x Hi-Z - Ieșiri: 2x line out, MIDI, S/PDIF - Alimentare: 12V (adaptorul e inclus) - Preamp-uri: TC IMPACT - Gain total preamp: 62 dB - Sample rate/bit depth: (până la) 192Khz/24bit Review: https://www.youtube.com/watch?v=Y9zuO0bdpn8 Pentru poze sau întrebări adiționale vă rog nu ezitați să mă contactați. Mulțumesc!
 6. Cabinetul a fost vândut. Mulțumesc!
 7. Pret: 450 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0743 520 638 Link producator: http://www.samsontech.com/samson/products/processors/s-class/scom4/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Compresorul a fost ținut în rack tot timpul și a fost folosit foarte puțin. Vine cu cutia originală și cablu de alimentare. Link Thomann: http://www.thomann.de/ro/samson_s-com_4.htm?ref=search_rslt_samson+scom4_151198_0 Poate fi trimis oriunde în țară pe cheltuiala cumpărătorului. Dacă mai aveți nevoie de poze sau informații vă rog să mă contactați. Mulțumesc!
 8. Îmi pare rău dar nu vând case-ul separat. Toate accesoriile se dau doar împreună cu amplificatorul.
 9. Vândut. Topicul poate fi închis. Mulțumesc!
 10. Pret: 1500 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0742 503 318 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Sunt al doilea proprietar al unității. Ea a fost păstrată tot timpul în soft case-ul cu care vine. Am purtat-o pe la repetiții, concerte și studiouri așa că piciorușele de plastic ale case-ului au avut puțin de suferit. Unitatea funcționează fără probleme. Expansion Packul este instalat. Specificații (o listă mult prea lungă, dar includ câteva): input de chitară cu impedanță adaptivă capabilități de înregistrare la 24bit/96kHz (până la 8 canale simultan) output stereo balansat input microfon cu phantom power integrare ușoară cu ProTools, editor grafic simulări de amplificatoare, cabinete, microfoane, efecte etc. Pe post de pedalier am un FCB1010 ce a fost modat cu un Eureka PROM 2. Pedalierul încă îl folosesc dar ofer chipul fără niciun cost dacă îl dorește cumpărătorul. Pot să păstrez tonurile custom încărcate sau pot să îi fac un Factory reset. Link Thomann (atenție, eu nu ofer licența ProTools): http://www.thomann.de/ro/avid_eleven_rackpro_tools_1_year.htm Nu vreau să fac reclamă la muzică prin acest post, dar la cerere pot să ofer înregistrări făcute cu acest Eleven Rack și cu tonuri custom. Unitatea poate fi văzută și testată în Cluj. La cerere, pot să o trimit prin curier oriunde în țară pe cheltuiala cumpărătorului. Vă rog să mă contactați în cazul în care mai doriți poze sau aveți întrebări. Mulțumesc!
 11. Pret: 650 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0742 503 318 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Cabinetul a fost cumpărat de pe Thomann. Sunt singurul proprietar. A fost purtat pe la repetiții și concerte așadar prezintă urme de uzură. Nu a fost niciodată abuzat sau folosit într-un mod inadecvat, așa că funcționalitatea este neafectată. Specificații: Speakere Celestion Vintage 30 Greutate: 25kg 120watts/8ohm (mono) sau 2x 60watts/16ohm (stereo) Link Thomann: http://www.thomann.de/ro/harley_benton_g212_vintage.htm Cabinetul poate fi văzut și testat în Cluj. La cerere, pot să-l trimit prin curier oriunde în țară pe cheltuiala cumpărătorului. Vă rog să mă contactați în cazul în care mai doriți poze sau aveți întrebări. Mulțumesc!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.