www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gothalin

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Petrosani

Other Information

  • Band
    Gothic, Kempes
  • Gear
    Warmoth custom-made USA, Gibson, Peavey EVH.

Recent Profile Visitors

3946 profile views

Gothalin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Vand case Dean pentru chitari tip Razorback (Dimebag guitar) sau se potriveste pentru orice tip de Flying V, chiar si long scale. In stare foarte buna !
  2. Vând ride de 20 inch Millenium, cumpărat de la Thomann în noiembrie 2017, face parte din setul de cinele Millenium HL3, a fost folosit pentru studiu timp un an și un pic. Îl vând pentru că am achiziționat alte cinele. Are urme de folosire, dar nu există ding-uri sau crăpături. Logo-ul s-a cam șters. Preț 100 ron fix, transportul îl plătește cumpărătorul.
  3. Valabil ! Sau la schimb cu mini-procesor de buzunar, gen Korg Pandora, etc
  4. Pret: 1200 RON Localitate: Petrosani Contact: 0727968439 Link producator: http://www.senia.ro/333-212-infinium-combo-chitara-electrica-bugera-30224-3 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand combo BUGERA 333XXL Infinium - 2X12 (difuzoare Bugera), putere 120 w, cumparat acum cateva luni (second hand) si folosit la cateva repetitii si 2 concerte. Amplificatorul este in stare foarte buna, fara nici un defect, face fata fara nici o problema la orice concert/repetitie, in general dau volumul la un sfert. Il vand pentru ca vreau sa-mi iau un nou head. Pretul lui nou la Senia este 1870 ron, il dau la 1200 ron. Fiind foarte greu (30kg) nu l-as expedia prin curier, dar sunt dispus sa ofer 100 ron pentru benzina, in cazul in care clientul vine dupa el la Petrosani. De asemenea, il pot aduce eu in orasele unde am concerte, sau cele aflate pe traseu : 03-05, 23 iunie - Timisoara, Lugoj, Deva, Arad 22 iulie - Ludus, Tirgu Mures, Deva, Alba iulia, Sibiu, Sebes, Medias, Cluj, etc 29-31 iulie - Cugir, Alba Iulia, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti, Bucuresti 05 aug - Caransebes, Deva, Lugoj.
  5. Vandut pe alt site, se poate inchide.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.