www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Aleks_777

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Aleks_777's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ati compus ceva pana acum? Riffuri, chestii cu o structura foarte vaga, whatever. Aprob stilul abordat dar sunt curios de ce nivel vorbim. As fi recunoscator pentru un mini-demo, ceva.
  2. Salut, Matei, eu sunt Alex, am 20 de ani. Cant cu niste prieteni intr-o trupa progressive/experimental/psychedelic/ceva rock de ceva timp si cand am vazut ce stil va propuneti n-am putut sa nu ciulesc sprancenele. Am compus versuri/linie melodica la destule melodii sa stiu cu ce se mananca si am si cateva iesiri sub centura (desi a trecut ceva timp). In materie de voce, nu pot sa ma laud ca as fi vreun Maynard. Sunt bariton, am vreo 2.5 octave si inca invat tehnici, dar am progresat mult si inca mai e loc. Atasez si un demo. Merita mentionat ca e inregistrat pe rece si fara backing asa ca am 2, poate 3 mici greseli. Either way, sper ca e destul sa-ti faci o idee. Daca mai ai intrebari, sunt la un PM distanta. Tool - The Pot.mp4
  3. Salut, baieti, eu sunt Alex, am 20 de ani, in curand 21 si stau in Bucuresti. Sunt vocal, am cantat de cateva ori live si momentan cant rock progresiv/experimental/alternativ cu niste alti baieti. Am compus versuri si linie melodica la vreo 15 melodii, so far. Unele inca imi plac, pe unele le-am refacut de 5 ori, pe unele le-am abandonat entirely. Stiti cum e, banuiesc. Mai cant cat de cat la chitara (am 5 sau 6 compozitii proprii) si la didjeridu (no joke). Daca inca mai aveti nevoie de vocal, imi place stilul spre care tintiti desi ar fi dragut un demo sau ceva sa-mi fac si eu o idee cam pe unde sunteti. Voice-wise, am fost comparat de cineva odata cu Morrison. Mie mi se pare ca o comparatie cu Nick Fagadar (Luna Amara) ar fi ceva mai accurate, atat ca timbru cat si ca raza vocala. Am atasat propriul meu mini-demo. Nota: E inregistrat pe uscat si fara instrumental asa ca am vreo doua greseli mici Dati-mi un PM daca vreti sa vorbim mai mult. Tool - The Pot.mp4
  4. Avand in vedere ca incerc sa gasesc instrumente obscure...de care eventual n-a auzit multa lume e cam greu sa-mi dau seama de ce e nevoie fara sa stiu din ce am de ales. Cautam sugestii de instrumente cu un sunet original nu am cerut sa-mi spuna cineva ce s-ar mula pe stilul nostru in necunostinta de cauza.
  5. Sunt vocalist si ma gandeam sa-mi largesc orizontul invatand sa cant la un instrument. Cant deja la chitara cat de cat dar voiam ceva care sa sune mai mult sau mai putin unic. Ar fi dragut, de asemenea daca as putea sa devin destul de bun incat sa fac ceva soloistica/compozitii proprii simple in cateva luni. Trupa in care sunt canta un rock psihedelic/experimental si m-am interesat de un theremin dar din ce-am inteles e extrem de greu sa ajungi la un nivel la care sa poti canta alaturi de alte instrumente. Idei, sugestii?
  6. Aleks_777

    Parere Voce?

    Sincer e cam putin sa-mi formez o parere dar at first glance e destul de "meh". Nici nu se muleaza prea bine pe raza ta vocala e un pic prea inalta, dar pe langa asta ai falsat destul de des. A, si nu numai ca nu e nevoie dar nici nu e recomandat sa te scremi ca incepator. Realizez ca voiai sa transmiti o chestie dar daca era sa canti cu mai mult volum si mai plin transmiteai cam aceeasi chestie si nu-ti nenoroceai gatul dupa cateva strofe. Nu vreau sa fiu prea dur, nu cunosc toate circumstantele si e posibil sa mai fi cantat in seara respectiva caz in care e normal sa o mai festelesti. Continua sa canti oricand poti si ai sa fii surprins cat de repede ti se imbunatateste vocea.
  7. Aleks_777

    Scule pt Voce

    Eu unul am eternul shure sm 58 si habar nu am cam ce amplificare sa-mi iau. Urmeaza sa ne luam un mixer al trupei dar de amplificare ma ocup singur. Fiind un neofit ar fi dragut daca mi-ar sugera cineva ceva...caut ceva care sa se compare cu microfonul in termeni de versatilitate. Momentan doar repetam si compunem (intr-un spatiu destul de stramt) dar statia de amplificare va trebui sa se descurce cam pe oriunde se poate canta(pub-uri/baruri/poate aer liber sau un ipotetic club desi asta undeva in viitorul indepartat) . Bugetul meu ar fi de 800-900 RON atm si ar fi de preferat ceva nou desi in lipsa de ceva rezonabil la pretul asta n-as refuza nici ceva SH.
  8. de fapt chiar e deranjant de mare. Am prieteni care canta demult si nu-s nici ei in stare de un bareu... totusi nu e nimeni din galati pe-aici? si pana la urma ce s-ar intampla daca as pili calusul?
  9. e o aria o am de am un an timp in care nu i-am schimbat deloc corzile. O sa-mi iau corzi extra-light sau macar light, cele de acum imi omoara degetele. Nici un bareu decent nu-s in stare sa tin.
  10. Mi-ar putea cineva spune unde gasesc si eu un magazin de muzica in Galati? Mi s-a rupt o coarda si n-am chef sa ma duc tocmai pana in Iasi doar ca sa imi cumpar corzi. De asemenea, presupunand ca exista mai sus mentionatul magazin, se ocupa si de chestii un pic mai tehnice? Spre exemplu sa imi indrepte gatul la chitara. Si inca ceva, eu mi-am luat chitara actuala in completa necunostinta de cauza si are corzile extrem de tari si o distanta destul de mare intre corzi si fretboard. As presupune ca problema ar fi remediata daca mi-ar fi indreptat gatul dar presupunand ca nu reusesc, ar fi o problema sa pilesc un pic calusul si/sau pragul sa micsorez distanta? Sau mi-as fuche astfel complet gatul? Scuze daca n-am nimerit sub-forumul care trebuia
  11. Buna, am decis si eu asa din senin sa invat sa cant la chitara. Ambitia nu-mi lipseste dar knowhow-ul da. Stiu cam la fel de multe despre chitari cate stie guta despre designul navetei Apollo 13. Bugetul e cam stramtorat, 200-400 RON. As prefera sa nu iau de pe net. Stau in Galati si ar fi super sa gasesc ceva care sa sune bine printr-un magazin din apropiere. Vreau sa cant niste pop-rock, eventual putin alternative, blues, etc(Beatles, Coldplay, d'astea). Presupun ca o chitara acustica, 6 corzi ar fi ok pentru un incepator absolut ca mine, dar sunt deschis la sugestii. Ce credeti?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.