www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mateiV

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Band
    Timeline

Recent Profile Visitors

1557 profile views

mateiV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ok! Pare că sunt compatibile. Mai caut. Mulțumesc frumos!
  2. Salut! Un prieten m-a rugat sa îi rezolv o chitara. Chitara are un Floyd Rose Special și din păcate îi lipsesc o parte din block insert-uri. După o dimineață de căutări pe net, am găsit un magazin în România care vinde block insert-uri Schaller. Întrebare: Pentru Floyd Rose Special sunt compatibile Block insert-urile de la Floyd Rose Schaller? Aveți alte idei de unde pot cumpăra piesele de schimb? Să mă duc la guitar shop să întreb acolo? Mulțumesc frumos și zi faină!
  3. Salut , dupa cum spune si titlul vand VOX VT40+, il vand deoarece vreau sa imi iau ceva mai mare si mai puternic. Impreuna cu amp-ul vand si footswitchul VFS5. Vand amp-ul cu sa fara footswitch. Fara footswitch cer 700 lei. Ampificatorul a fost cumparat in martie 2012. Este in stare buna. Desi amplificatorul este de 40W , ajunge si la 60W (de acolo " + " din nume) Are si o iesire pentru casti. Eu am bagat amplificatorul , prin iesirea aia si in mixere, si a functionat foarte bine. Pentru detalii PM sau 0720740200. Accept schimburi : -> Orange CR120H + platesc diferenta.
  4. Am gasit. Multumesc RGC ! Se poate inchide
  5. Salut , Caut un vocalist pe stilul Progressive metal in Bucuresti . dupa cum am spus mai sus proiectul pe care doresc sa il pun pe picioare este bazat pe stilul progressive , cu influente de toate genurile , de la muzica orientala pana la alternativ . Am nevoie de un vocalist care sa fie open-minded, ar fi ideal sa aiba si un ambitus vocal cat mai larg. Sunt deschis la orce fel de voce , atata timp cat este gandita . Incercam sa tinem un nivel de intelegere , poate chiar prietenie in proiect , asa ca asteptam cu bratele deschise un nou membru . Directia in care vreau sa duc proiectul este pe stilul trupei Tool , Periphery , Red Seas Fire . Componenta proiectului este formata dintr-un vocalist un bassist un chitarist si un baterist . Am nevoie cat mai repede de un om deoarece avem planuri mari . Avem experienta de scena , precum si experienta de studio . Am atasat si o melodie pentru ca sa fiu mai exact . stept raspuns aici , sau pe facebook : Matei Vasilache , sau pe mail : matei.vasilache1@gmail.com O zi/seara buna !
  6. Am gasit vocalista . Se poate inchide. Mersi RGC.
  7. Salut , sunt interesat in achizitionarea pedalei electro harmonix memory toy . Poti sa imi lasi un id sau un numar de telefon in pm pentru detalii. Merci !
  8. Salut , Cautam vocalista in Bucuresti, cu un minim de experienta . Suntem o trupa tanara care abordeaza stiluri precum: Soft Rock , Alternativ Rock , Hard Rock , Heavy metal . . Pentru mai multe detalii : http://www.facebook.com/trupa.timeline . si ne gasiti si la matei.vasilache (Messenger) , piticuu (Skype), tane.mircea (skype).
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.