www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dek

Active Members
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dek

  1. da. suntem în momentul în care facem echipă oamenii vin, pleacă... cu alte cuvinte încercăm, vedem ai mai sus date de contact
  2. salut. da! scrie-mi te rog pe whatsapp: 0731916265
  3. Salut, caut un basist/chitarist și un percuționist (cajon) pentru un proiect semi-acustic de blues-rock în București. Există loc, o sală în care să facem repetiții.
  4. Salut, caut un chitarist (de preferat acustic) cu care să pot face seri de jam și o voce care să ne însoțească. Nu doresc să ne axăm pe un gen anume și pe lângă cover-uri vom face și compoziții. Mesaj pe mail: mishuk.dek@gmail.com
  5. salut... mai este valabilă treaba?
  6. Roadcore-ul de la Ibanez e o chitară foarte interesantă ca sound. Nu dorește nimeni măcar să o probeze? E de dat la schimb pe Squier Telecaster.
  7. Pret: 1450 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0731916265 / melancolii.nocturne@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Chitara Semi Holow, double cutaway, doze CORE-TONE, sunet ascutit, ton jazzy, aspect vintage. Nu prezinta zgarieturi, pe pick-up guard inca prezinta folia. Chitara a fost cumparata noua, uz minim.aproximativ un an în casă. E foarte versatilă pentru solo-uri. Mă interesează o chitară din gama Telecaster (squier), poate chiar LP. Preț de vânzare 1450. O mică demonstrație despre cum sună:
  8. Chitarist, 31 de ani, București. Sunt chitarist de blues-rock, hard-rock, pop-rock,(cunoștințe teoretice, etc) peste 15 ani de instrument, caut trupă, colaborări sau proiecte, compoziții sau cover-uri. Nu sunt mercenar, pasiunea întâi de toate. contact: whatsup 0731916265 mail: melancolii.nocturne@gmail.com
  9. Trupă în formare, din București, căutăm solistă sau/și solist vocal. Ca și gen muzical suntem în aria alternativului cu influențe de jazz. Pentru detalii lăsați o adresă de mail. (sau trimiteți mesaj la melancolisme.nocturne@gmail.com)
  10. prima audiție mâine la ora 13.00 (sper să fie și ultima)
  11. Un pic de blues,jazz și funk ne completează stilul, un pop-rock care să placă în serile rătăcite prin diferite acorduri.. Ca să fim compleți totuși ne trebuie o VOCE și ar mai fi nevoie de un pian. Dacă vrei să încerci să cânți cu noi lasă un mesaj și un mod de contact. Nu căutăm profesioniști și nici voci perfecte doar un timbru plăcut și IMAGINAȚIE (pentru că nu suntem o trupă de cover-uri). Repetițiile se fac la sală și în general după ora 18.00 - pentru mai multe detalii dek.stories (yahoo mess)
  12. Salut RGC. Suntem o trupă nouă, în formare, care caută să-și definească stilul și membrii. Momentan avem nevoie de un chitarist și un baterist și eventual o a doua voce. Cerințe: muzică din pasiune... momentan nu avem cântări, ne axăm pe compoziție. Deci, lucrăm la piese proprii... undeva în zona rock-blues, un pic spre jazzy și (sau) alternativ.... cam în direcția Byron... Nu căutăm profesioniști pt că noi înșine nu suntem. Ca loc de întâlnire și repetiție e sala Sahia lângă herăstrău. toți avem job-uri care primează. Dacă interesează pe cineva, un mesaj e binevenit.
  13. Salut! Suntem o trupă nouă, încă în formare, și căutăm noi membri... Ne interesează în special o vioară și o clapă, dar și alți instrumentiști, oameni amatori de distracție și voie bună. Ca stil ne axăm în zona soft rock-blues-jazz-pop. Nu căutăm profesioniști, doar oameni care să cânte din plăcere și pasiune. Locul? Un pub din centrul vechi... tot acolo vom face și repetițiile. Momentan suntem 2 chitariști, un basist, 2 voci, percuție și tobe. Ne axăm pe cântece proprii și mai puțin pe coveruri dar asta nu înseamnă că nu vom avea. Nu cântăm la nunți și nici pe vapoare... Pentru cine sună interesant aștept mesaje
  14. Pret: 50 Ron Localitate: Bucuresti Contact: dek.stories@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpăr pedale Bheringer, ofer 50 de lei, în București.
  15. salut. te interesează un procesor zoom 505 II?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.