www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

pearl121

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    cluj-napoca

Other Information

  • Band
    Worship band
  • Gear
    Tama drums

Recent Profile Visitors

5025 profile views

pearl121's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. Crash-ul este ca nou,cumparat de 2 luni de zile si folosit foarte putin.Are pe el doar urmele de la degete dar e in stare impecabila.
  2. up.1200 lei Premierul a primit o fata de rezonanta noua intre timp.
  3. Tobe Tama Superstar vintage,fabricate in Japonia anilor 1980 din lemn de mahon in stare foarte buna.Dimensiuni: Toba mare: 24x14 Tom: 13x9Floor tom: 16x16Am pus membrane noi pe toba mare si tom: Evans Emad 2 de bataie si Evans EQ3 de rezonanta respectiv Remo Emperor Coated. Premierul este Tama Royalstar, metal 14x6,5. Pentru mai multe detalii : 0754 967 148
  4. Ride-ul este in stare impecabila,folosit de vreo 3 ori de cand l-am achizitionat de nou..este un cinel mai subtire fata de alte ride-uri avand un sunet cald,de unde si numele, fara prea mult sustain fiind batut manual.Poate fi folosit si ca si crash/ride fara probleme.Are cateva urme de bete,in rest e impecabil.Se poate vedea in Cluj.
  5. salut..nu stiu exact.Ride-ul s-a dat,se poate sterge.Multumesc!
  6. Ride-ul este in stare foarte buna,folosit destul de rar,mici urme de la bete pe el care se duc usor.Test/proba in cluj.
  7. Premierul este intr-o stare foarte buna, shell din alama de 14x6,5 , 10 suruburi pt acordaj, fata de bataie noua Powerstroke 4 Coated.Sunetul este unul extraordinar, comparabil cu cel din seria black beauty de la ludwig dar la un pret mult mai accesibil.Ofer si o husa Tama pt el si un cordar de 42 spire de la Tama in pretul asta.Se poate vedea in Cluj-Napoca.
  8. Pad-ul l-am cumparat in luna august si l-am folosit de 2 ori intr-o sesiune acustica.Este in stare impecabila si mai are garantie 2 ani si vreo 8 luni.Vreau sa il vand ca sa iau un set de tobe electronice pt studiu acasa.Este o scula foarte meseriasa si merita fiecare banut pentru cate se pot face cu el.Se poate vedea in Cluj.ms
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.