www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

boondak

Active Members
  • Posts

    222
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by boondak

  1. salutare, caut sa cumpar un amp in format mic gen Hotone nano sau vox mv sau Joyo. conditia e sa aiba fie capabil de un pic de drive. Si sa fie mic si nu tare scump.
  2. Vand chitara electroacustica Godin A6 ultra produsa in 2007 in Canada. Este un instrument echipat cu un sistem piezo undersadle dar si cu o doza magnetica care se pot folosi atat separat cat si impreuna. Semnalul celor doua doze se poate regla si combina in functie de nevoi cu ajutorul eq-ului cu trei benzi de la sistemul piezo si cu doua benzi al dozei magnetice, fiecare dintre ele avand si un reglaj de volum. De asemenea chitara beneficiaza de iesiri separate pentru fiecare doza, daca se doreste amplificarea separata a semnalelor. Daca se foloseste un singur sistem de amplificare si un singur cablu atunci iesirea de sus transmite semnalul combinat al celor doua doze. Starea tastelor este foarte buna asa cum se poate observa si din fotografii. In cei 16 ani de existenta chitara a primit mici urme de folosire urme de folosire dar nimic foarte serios. Cheitele sunt cu locking si nu sunt cele originale .Chitara este reglata pentru corzi de 10-16. Sisemul midi roland GK2 care se afla momentan montat pe chitara se poate vinde impreuna cu chitara , daca se doreste sau se poate demonta. Pretul afisat este valabil doar pentru chitara. Accept schimburi cu echipamente de chitara mai ieftine si diferenta de bani.
  3. Vand un Boss ce inglobeaza efecte de reverb foarte bune plus moduri combinate cu delay, modulatie si shimmer. Se poate conecta stereo si are posibilitatea de atasare a unei pedale de expresie. pret 600 Poza e generica de pe net. O sa adaug si poze cu obiectul real. Este ca nou. pretul este negociabil. https://www.zeedoshop.ro/45754-thickbox_default/boss-rv-6.jpg
  4. Vand pedala de wah made in USA facuta de Morley petru George Lynch. Este un wah optic cu auto off pentru cei care nu sunt familiarizati cu wah-urile Morley. Asta inseamna ca nu are un switch ci se activeaza prin simpla miscare a pedalei , dezactivandu-se in momentul in care pedala revine la pozitia de baza. Soundul este foarte interesant deoarece are si un mod WOW care prin apasarea unui switch muta zona de frecvente in care actioneaza si este foarte potrivit pentru high gain. De asemenea mai are un switch care activeaza o frecventa fixa ce se poate stabili dintr-un potentiometru. Este cam tot ce poti cere de la o pedala de wah construita din tabla groasa ce poate rezista fara probleme unui razboi atomic. Pret 750 de lei
  5. boondak

    Sabverott picks

    Sabverott este o marca de pene care se fac la Brasov. Sunt facute fain , prezentate fain iar oamenii din spatele brandului sunt foarte de treaba si sunt si artisti pe deasupra. Nu am nici o treaba cu brand-ul, nu promovez , nu vand etc. Am facut un fel de review pentru ca am considerat ca merita sustinere.
  6. Amplificator de pedalboard sau solutie completa pentru chitaristi care s-au saturat de carat. Duce lejer repetitie cu toba rece iar live ai acelasi sunet de fiecare data. Pretul este negociabil.
  7. Vand un chorus Aria CH10 made in japan. Deosebil la acest chorus este ca are doua controale de RATE care se pot a alege alternativ. Se vand intre 80 si 100 de E. Pretul meu este 300 fix. Accept schimburi cu pedala de overdrive.
  8. Vand un Hughes&Kettner AmpMan Classic, amplificator in format de pedala 25w pe 8 ohm, din seria Black Spirit Este un amplificator solid state , full analogic , mic si usor dar puternic si extrem de versatil. Doua canale clean-drive plus o optiune de gain boost comutabila prin footswitch, valabila pe ambele, Solo boost reglabil pentru cresteri de max 6 db de volum la solo. Controalele par putin bizare neavand clasicul eq pe trei benzi. Ceea propune insa este similar. Pot de ton care functioneza ca un fel de contur pe medii (spre stanga full medii iar spre dreapta sunet mai scooped), prezenta si rezonanta pentru controlul joaselor si al inaltelor. Gain si volum pe fiecare canal si un master volum general. Are de asemena un noise gate reglabil si foarte util, iesire de casti cu cab sim, intrare de auxiliar, fx loop comutabil prin footswitch si iesire de linie pe XLR cu simulare de boxa pentru intrat direct in mixer sau in monitor activ. Simularea de cabinet Red Box este cea care se gaseste si pe Black Spirit si consta in 8 simulari analogice de boxa foarte reusite. Este imposbil sa nu gasesti una care sa mearga perfect in orice situatie. Ia bine pedale de overdrive in cazul in care mai aveti nevoie de asa ceva (soundul celor doua canale cu si fara gain boost acopera in mare parte necesitatile unul chitarist obisnuit). Amplificatorul vine in cutia originala cu toate accesoriile, alimentator, manual etc. Pret 1300 de lei
  9. Sunt interesat de un amp de podea Hotone Britwind . Daca aveti si vreti sa scapati de el dati un semn.
  10. Nu se pune. Tu ti-ai luat Iridium din ala de jazz. Am auzit ca nu se mai face versiunea asta.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.