www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Emanuel Greucean

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Recent Profile Visitors

2832 profile views

Emanuel Greucean's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Vand aceasta interfata deoarece nu imi mai este utila. Aplicatiile incluse nu le-am folosit, deci licentele ar trebui sa fie inca valabile, daca e interesat viitoarul proprietar. Pachetul vine complet asa cum l-am cumparat, cu fara urme de uzura. Singurul element cu uzura vizibila este cutia, care a stat aruncata prin pot undeva ;). In plus in pachet ofer si un trepid foarte mic de birou. Detalii tehnice se pot gasit online pe linkul producatorului. Studio-quality recording package for your Mac and PC – includes CM25S studio-quality condenser microphone, HP60S studio monitoring headphones, 3 meter XLR mic cable, mic stand clip, and USB cable Focusrite Scarlett Solo USB audio interface, bus-powered Focusrite mic preamp and instrument input Precision 24-bit / 96kHz conversion with 105 dB dynamic range Everything you need: Cubase LE recording software, 1GB Loopmasters sample content, the Softube Time and Tone Bundle, Novation Bass Station virtual instrument, Focusrite Scarlett Plug-in Suite
  2. Florin, multumesc pentru review... întradevăr se aud foarte bine. Din câte am citit sunt superioare și față de variantele mai noi.
  3. Pret: 400 EUR Localitate: Timisoara Contact: 0761655687 Link producator: http://www.mackie.com/products/mrseries/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi În preț intră și două stative fixe.
  4. O vand deoarece nu o prea mai folosesc pentru înregistrari și vreau să redirecționez investiția. PM daca nu sunt găsit la telefon.
  5. Vând microfon pentru studio Audio Technica AT 2035 + Stativ. Detalii: http://www.thomann.de/ro/audio_technica_at2035.htm Îl vând deoarece de când l-am luat l-am folosit extrem de puțin. A fost cumpărat pe data de 26.05.2012 de la Soundcreation.
  6. Pret: 400 EUR Localitate: Timisoara Contact: 0761655687 Link producator: http://www.m-audio.com/products/en_us/ProFire2626.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand M-Audio Profire 2626. Detalii pe situl producatorului. Motiv: Nu o folosesc la capacitatea ei maximã și mai am încã o placã de sunet pe Firewire care îmi este de ajuns.
  7. Promoție sărbători: 550 RON Bassul este exact modelul acesta Sunburst: http://mcmusic.ro/ba...-stb-jb-dx.html Deasemenea vine cu o husă Bespeco și este are pe el corzi Elixir. Telefon: 0761655687
  8. Promit că dacă se vinde bassul, voi face o poză cu camera plină de chitări Nu e nimeni interesat?
  9. Vand bass Aria STB-JB DX + Husă Bespeco. Pret: 700 RON. Bassul este în condiție bună, are 2 zgârieturi, și semne normale de uzură. Are pe el corzi Elixir. http://www.mcmusic.r...itara-bass.html Am cumpărat acest bass de la MC Music acum vreo 2 ani. Am factura si documentele, nu mai știu acum exact detaliile (o să revin într-un viitor post). În timpul acesta a fost bassul meu principal, și sunt foarte mulțumit de sunetul și feel-ul acestuia. La momentul repectiv atâta mi-am permis să îmi cumpăr și în bugetul de atunci a fost cea mai bună alegere. Poate fi testat în Timișoara. Am cântat și pe alte bassuri mai scumpe, acum am un Warwick Thumb, și pot garanta ca este un bass foarte bun. Se vinde pentru că am acum un bass mai bun, și pentru că am nevoie de banii aceștia. Dacă ar fi altfel situația, nu aș vinde acest bass. Bassul este cel din poză. Nu este o poză luată de pe net, e doar camera mea.
  10. AI fi interesat de un schimb + diferenta: Line 6 POD Studio KB37?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.