www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/07/23 in all areas

  1. In order to provide clarifications regarding my authorization by Kenneth Lawrence to use elements of his guitars, I am presenting this official statement made in his private group. Best regards, Augustin Cristian https://antonioguitars.ro/
    2 points
  2. Nu țin să-ti fac nici o recomandare, doar remarc că ai menționat Harley Benton ( de celelalte nu știu) și voiam să zic că Thomann și-a cam pus reputația la bătaie pe brandul Harley Benton și, cel puțin la seriile Pro și seriile DeLuxe scot instrumente cu raport preț calitate excelent . La kiturile până în 1000 nu mă pronunț, probabil acolo mai fac economie la materiale de calitate, dar în general țin un pic la blazon cei de la Thomann vis-a-vis de chitarele Harley Benton, cel puțin în ultimii câțiva ani. Cât îi va tine, nu știu, dar în perioada asta cel puțin, au un thumb-up general. In rest, whatever makes you happy, mergi spre branduri dacă vrei, dar și eu zic că ar trebui sa mergi într-un magazin să pui mâna măcar pe ele, să-ți placă, să facă un pic de click, cum zicea cineva, chiar daca nu te pricepi la detalii tehnice la ele și dacă tot n-ai cine sa te ajute sa le testezi. Baftă! A, încă ceva. Părerea mea, parcă mai bine ai merge pe un instrument, nu pe un kit, in general amplificatoarele din kituri sunt mai ... meh, părerea mea, o să fii un pic dezamăgit. E plin de ampsimuri free online, dacă ai o placa audio ok( eventual una externă, dacă e), îți lărgești opțiunile cu privire la sound.
    1 point
  3. In cazul asta, perfect. Cu chitara am cumparat un mic stand care ar trebuii sa vina intr-o alta cutie cum ai zis tu, ma mai linistit asta. Si din cate stiu, Thomann acopera returul daca tara este in Uniunea Europeana, care noi suntem. Multumesc de ajutor!
    1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.