www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/22/23 in all areas

 1. Vand pedalboard Pedaltrain Nano cu sursa inclusa Powerplant Junior (5 outputuri izolate). Poza cu pedalele montate este de prezentare (pedalele nu se vand ) Vine cu toate cablurile cu care a venit sursa, plus 4 patch cables cadou pt conectat pedalele intre ele. Poate duce pana la 5 pedale daca se folosesc patchurile cadou incluse. Sunt folosite dar in stare buna. Motivul vanzarii este ca mi s-au inmultit pedalele si am luat un pedalboard mai mare. Pretul afisat este pentru intreg pachetul. Accept si schimburi - in special cu difuzor Celestion - Greenback.
  1 point
 2. S-au dat. Mulțumesc. Se poate închide 💌
  1 point
 3. Amp-ul este in stare excelenta. A stat in mare parte la mine in camera. A fost folosit de cateva ori in studio. Se vinde cu documente, cabluri si cutie originale + un amp cover EVH. O singura lampa a fost inlocuita de mine cu una JJ 12AX7/ECC83S.
  1 point
 4. Imi explica si mie cineva care e treaba cu IR?Este o gaselnita comerciala gen triggere pe tobe,sau chiar ajuta si suna?Din ce am vazut toate procesoarele au simulari de cabinete,De ce ar fi nevoie de ceva superoriginal?
  0 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.