www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/14/22 in all areas

 1. Specs: Serial # P1098 PO Number Plek # JS02907 Body Wood : Alder Neck Wood: Maple with Indian Rose Neck Back Shapes: Even C Slim .800 -.880 Nut: Tusq Frets: SS Nut Width: 1.650 Gears: Sperzel Locking Neck Pickup, Middle Pickup: JST V60's Single Coil LP Bridge Pickup: JST SSV Humbucker Finish: 3- tone Sunburst Chitara a fost cumparata de pe forum, e in stare impecabila, a fost scoasa foarte rar la cantari, setata cu actiune mica si intonatie foarte buna, buzz feiten tuning system, case original SUHR SKB inclus, bonus un set nou de corzi Elixir 09-42, pentru mai multe detalii putem discuta in privat. Demo:
  1 point
 2. Salutare. Vand ENGL Powerball 1 si (+) cabinet 2 X 12 Amplificatorul nu necesita foarte multe descrieri. E un monstru frumos. Full lampa, 100 W (greu de stapanit). Orice informatii suplimentare gasiti linistit pe net. Se da cu case inclus (destul de scump separat), footswitch + cablu de 10m (si el destul de scump separat). Pret 700 Euro (usor negociabil) Cabinet 2 X 12, echipat cu V30 (made in England) in stare foarte buna. Cabinetul a fost facut dupa specificatii Mesa. Pret - 150 Euro (usor negociabil) Se vand separat sau pot pleca "pachet" cu pretul de 750 Euro. Orice aveti in cap, scrieti aici sau P.M. sau mail. = Fara schimburi. Nu-mi cumpar nimic in schimb.
  1 point
 3. Piesa asta, pe cat de simpla ca si compozitie, pe atat de faina si de dark e. Faina treaba au facut baietii ca au inclus-o pe coloana sonora de pe NFS Most Wanted (2005). Cat despre mine, am facut ceva febra musculara la mana dreapta, dat fiind ca nu bag downstroke la viteza asta prea des (as a matter of fact, a fost cat pe ce sa renunt si sa o cant cu alternate picking, dar am zis, for the sake of accuracy, let's do it like in the original). Una peste alta, asta o sa fie ultimul cover pe care il mai scot anul asta (but nope, I ain't done spamming yet ) - "Skinnyman" de la Static-X. Enjoy (or not)!
  1 point
 4. Este confectionata manual din lemn de esenta tare, recuperat.
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.