www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/21/18 in all areas

 1. 2 points
  Silent Power 4x2 este o sursa pentru pedale la al carei proiect si realizare am lucrat in ultimul an, inspirat de experientele mai putin pozitive cu alte tipuri de surse (de la alimentatoare individuale in comutatie pana la surse izolate si teoretic silentioase). Pentru evitarea zgomotului pe liniile de alimentare cu 9V, sursa Silent Power 4x2 foloseste acumulatori, in acest fel fiind complet izolata de reteaua de 220V. De notat ca Silent Power nu foloseste convertoare DC-DC ca alte surse cu acumulatori, pentru ca si acestea introduc zgomot suplimentar. Caracteristici: 8 iesiri de 9V DC (center negative) curent total de iesire 2000 mA (fiecare pereche de iesiri poate furniza 500mA continuu, si maxim 750mA pentru scurta durata) acumulator cu celule Li-Ion Samsung de 2600mAh (pentru estimarea duratei de functionare cu diferite pedale, puteti intra pe silent-power.eu/battery-life/) display LCD pentru afisarea nivelului de incarcare Pachetul contine pe langa alimentatorul propriu-zis si incarcator si 8 cabluri de alimentare pentru pedale. Pret: 499 lei - (se poate opta si pentru varianta cu celule Panasonic 3350mAh, care au capacitatea cu 30% mai mare. In acest caz si pretul este cu 100 lei mai mare). Pentru mai multe detalii, ne puteti vizita pagina web (silent-power.eu), pagina FB (facebook.com/silent.power.eu) sau ne puteti contacta pe email sau telefonic. mail: info@silent-power.eu tel: 0744 44 1174 Pentru discutii referitoare la produs, puteti folosi topicul de la DIY:
 2. 2 points
  In ultimul an am conceput si construit un sursa de 9V pentru 8 pedale. Tocmai ce i-am facut website (https://silent-power.eu) si pagina de FB (fb.com/silent.power.eu), pe care va invit sa le vizitati. Am inceput proiectul dupa ce am observat cam care sunt problemele cu alimentarea pedalelor pe la salile de repetitie si pe la concerte. Brum si zgomot de retea venite prin alimentarea de 220V de la lumini, ventilatoare; probleme cu prelungitoarele vechi ori prea scurte; timp mare la set-up in cazul alimentatoarelor individuale; la alimentarea cu baterii de 9V acestea se pot termina brusc... Asa ca am proiectat o sursa pe acumulatori (implicit complet separata de reteaua de 220V), cu capacitate a acumulatorilor mare, deci timp mare de functionare, si cu afisare a nivelului de incarcare. Regulatoarele de tensiune NU sunt in comutatie, asa ca nu exista nici zgomote de inalta frecventa, specifice acestora.
 3. 1 point
  Pret: 1050 euro Localitate: Bucuresti Contact: 0722565191 Stare: Foarte buna/Ca nou Salut, vand un Fender American Deluxe Telecaster din 2006-2007. Mi-a intrat in posesie in urma unui schimb. In stare mint,i-am facut setup complet,corzi de '10, actiune f joasa. Are binding pe corp, carved heal ptr acces usor in registru superior, carve ptr belly (sade mai bine pe burta), 22de taste,medium jumbo, doze fender vintage noiseless SCN, suna ca un tele adevarat, fara brum. E zid chitara,dar mai am un tele. Vine cu strap locks, fender strap tweed , case goodies. Nu ma grabesc sa o dau.
 4. 1 point
  Digitech Whammy Ricochet - 400 lei Mxr Super Badass Distortion - 350 lei Seymour Duncan Hot-rodded set SH4 JB/SH2n Jazz + Seymour Duncan Triple Shots cream - 600 lei EHX Small Clone - 250 lei Mxr dyna comp - 280 lei AMT Pangaea IR - 800 lei predare personală în București
 5. 1 point
 6. 1 point
  Semne normale de uzura, functioneaza fara cusur. Nu am adaptor la el. Nou e aprox 500 ron, doresc 200 ron, nenegociabil
 7. 1 point
  A fost data jos doza de pe un strat american. Functioneaza fara probleme
 8. 1 point
  Fender Standard Telecaster este modelul entry level de la Fender, categoria Telecaster. Desi este modelul standard, de baza, chitara in cauza este lucrata si finisata excelent, cu grija la detalii, este rezonanta si suna bine si la rece si amplificata. Este reteta cea mai des intalnita de Telecaster, corp din alder si grif integral din maple, 2 doze single specifice telecaster, switch in 3 pozitii si 21 taste medium jumbo. Chitara este in stare perfecta functional si foarte buna cosmetic, cu urme normale de uzura pentru o chitara folosita cu grija 3 ani de zile. Tastele sunt in stare foarte buna, fara sa se vada urme de uzura, este reglata comod si are soundul specific de Tele. Are un mic ding pe care l-am evidentiat in poze, in rest doar urme usoare de folosire. Noua este 2800 lei la esound, eu vreau pe a mea 1600 lei. Pretul este FIX si NU sunt interesat de schimburi. https://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/chitare-electrice/fender-standard-telecaster-chitara-electrica.html Contact 0731 444 646
 9. 1 point
 10. 1 point
  Vand un Stratocaster construit dupa specificatiile mele preferate. Gat solid Nash Stratocaster maple heavy-relic (calitate Fender Custom Shop doar ca e concurenta, cautati NASH sa vedeti ca nici un proiect la el nu costa sub 2500 de dolari) corp Fender Stratocaster USA, doze Lindy Fralin Vintage hot (Pe Thomann sunt 1467 RON). Corpul prezinta cateva semne de uzura, insa intentia mea era sa il relic-uiesc. Era gandita sa fie chitara mea de tranteala. Duce cleanuri superbe ca de clopotei insa musca pe distors minunat. Nu exista compromis. Ori ai chitara de clean, ori de distors, se zice... Ei bine, asta e gandita ca un workhorse. Este alcatuita si setata de Mihnea Ferezan de la Guitarshop, razna de comoda, radius 10, benduri lejere. E o vanzare reluctant, in sensul ca am prea multe si vreau sa vad cu care raman.
 11. 1 point
  2 microfoane au plecat. Mai este valabil unul singur. Adaug un stander de podea pentru Chitara Ibanez ST201, nou. Pot preda obiectele doar in Bucuresti - contact pe telefon, va rog. Sarbatori Fericite!
 12. 1 point
  Vand amplificator Marshall Valvestate VS100, stare buna de functionare. Hibrid. Preamp pe lampa 3 canale: Clean, OD1, OD2 Efect loop Reverb pe arc Amplificatorul vine cu footswitch original si o lampa noua de rezerva. Motivul vanzarii: upgrade. Pret: 800 Lei negociabil.
 13. 1 point
  Update. Chitara are un nou pickguard cum se vede in poza. Am facut si doua demouri pentru a va face o idee cum suna chitara. Ampul folosit este un Mad Professor OD21RT setat pe clean (spre un tweed style) iar pedala de distorsie Xotic BB preamp. Reverb din amp. 20181014_183929.mp4 20181014_183824.mp4
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.