www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/08/18 in all areas

 1. 3 points
  Gibson Les Paul Custom Shop R9 Collectors Choice (similar seriei fender masterbuild,seria lor de top) Lemne usoare si rezonante ,cel mai bun lp probat si cantat de mine in viata asta de pana acum !!!(suna deschis si punchy; mahonul greu ce-l stiam ca suna inchis este taman cel de proasta calitate. Fata de seria custom shop obisnuita CS 1959 care si aceea-i foarte buna,collectors choice parca mai are inca o clasa peste ca sunet acesta fiind complet,organic,full) Include certificatul de autenticitate si alte hartoage !!!
 2. 1 point
  e fix ca asta din poza, are nut de os in rest totul stock, vine cu case propriu, pretul e fix, accept si crypto, schimburi numai cu Line6 Variax. 0732044094 Tudor
 3. 1 point
  Vand Gibson Custom Shop Limited Production Les Paul Standard din 2002 semnat de Ludacris. Chitara este practic intacta, noua, doar cu putina uzura vizibila pe pickguard, necantata mai mult de o ora in studio. Finish Budweiser King Beers. Pret: 2000 E, Tel: 0724078075 Multumesc!
 4. 1 point
  Marshall jackhammer in stare impecabila ,primit cadou testat o singura data,pedala vine in cutia originala,detalii la tel 0773795369.
 5. 1 point
  Acest microfon m-a facut sa trimit inapoi la Thomann proaspatul cumparat Royer R121. Am doua bucati pentru ca am cumparat matching pair. Pretul este 170 USD pentru ca taxele vamale only au fost 300 RON. Poate ai nevoie de un ribbon si nu vrei sa astepti 2 saptamani dupa el pana vine din Rusia. Ai link-ul mai sus, take a look, tipul e chiar cunoscator, stie ce face. Iar microfonul suna bine. Din cauza pretului l-am luat pentru ca nu am vrut sa pun R121 in iso cab din motive evidente. L-am pus pe asta si merge superb si se aude cum trebuie. Best! P.S. Trimit si in tara dar cumparatorul isi plateste transportul cu Cargus. https://www.gearslutz.com/board/so-much-gear-so-little-time/1079451-rm-biv-ribbon-microphones.html O discutie despre acest microfon. Eu zic ca merita citit materialul.
 6. 1 point
  Se vinde o pedala Booster LPB-1 la care s-au adus urmatoarele imbunatatiri;- buffer de intrare adaugat;- upgrade componente de baza cu unele calitative.In felul acesta a devenit mult mai transparent decat varianta stock, care inchide tonul dat de doze. Amplificarea este curata pana aproape de volum maxim, fara distorsiuni. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
 7. 1 point
  Vand doua doze Humbucker de de pe un Ibanez grx90 ,ideale pentru metale ,rock,etc.detalii la tel 0773795369.
 8. 1 point
  1. Si mie imi placea sa cred asta cand am terminat ETTI 2. Manual tehnic [sau service manual in unele cazuri] != user guide 3. Poate pentru ca publicul lor tinta e alcatuit din artisti si liceeni ?
 9. 1 point
  Uh. Okay. Fie cum zici tu. Acum 5 posturi cereai sfaturi, acum esti expert. Unde cartofu' meu scrie in ce conditii au facut testele de consum ? Ce semnal pe intrare ? Ce valori de amplificare ? La cat era dat butonul de volum ? Pe ce load ? Dar plm, vrajeala de marketing e mai nou mai importanta decat common sense.
 10. 1 point
  Maximum [peak] e un lucru. Consumul [average] e alt lucru. Si pentru ca sunt electronice moderne, au eficienta buna si randament termic foarte mare. Nu pierzi 70% din puterea consumata in disipatie termica.
 11. 1 point
  La un moment dat @hemmy zice ceva de chitara asta Gasesti pe threadul ala tot felul de informatii legate de modelul asta si de unul similar numit savoy
 12. 1 point
  Am spus o prostie :)) Ma gandeam la osciloscop si am scris multimetru. Sorry
 13. 1 point
  Audio sample. Inregistrat de la o distanta de aprox 30 de cm prin Apogee duet. RMBIV1.mp3
 14. 1 point
  "hauLes Paules" i-as zice eu in gluma..
 15. 1 point
  Produsele sunt noi, folosite ca test 15 minute. Predare cu proba in Bucuresti
 16. 1 point
  Știi că poți cumpăra chitare cu 500-600 de lei, fără erori în finish, nu? Și cu tastele puse cât de cât decent, dozele poziționate cum trebuie, vopsite bine, cu căpăcelul de la electronice tăiat corect, nutul tăiat cum trebuie și multe alte chestii mișto. Dacă mai pui ceva bani, primești și un upgrade de hardware. Pe la 1500, iei cu chestii mai bune decât cel mai ieftin hardware. Pe la 2000 primești și electronice mai bune. La prețul cerut de tine deja începem să avem materiale mai bune, hardware bun, și încep fițele, de genul corpuri chambered, topuri din anumite materiale. Uite, cum ar fi s-o cumperi pe-asta, să-i lipești o cruce de 10 lei și să-i tragi două dungi cu abțibild. Ai avea și inlay-urile mai apropiate de aia pe care vrei s-o copiezi. Tu chiar îți imaginezi că ai făcut o chitară mai bună decât LTD-ul ăla? Eu sunt sigur că, din punct de vedere constructiv, chitara ta e departe și de Squier Bullet. E probabil la același nivel cu chitarele sovietice. Tu probabil că te-ai inspirat de la colegul avatar, că și el era obsedat cu Hetfield. Dar el a cheltuit ceva mii de euro pe sculele pe care le are, folosește materiale bune, a lucrat ani de zile, sunt anumite motive pentru care el își permite să ceară prețurile alea. Dacă te-ai uitat la pozele lui, sunt făcute în cel mai mic detaliu, pentru că e atent la detalii și face chestii ok. Chitarele hand made nu sunt întotdeauna valoroase. Sunt cât timp acel "hand" e al unui om care știe ce face. Și SX-urile mele sunt "hand made", dar asta nu înseamnă că se vând cu 3000 de lei. Chinezii care le-au făcut n-au nici o reputație. Alea sunt hand made pentru că-i mai ieftină mâna de lucru decât echipamentele specifice.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.