cyfer Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Salut! Concerte Cyfer's Sin saptamina asta: Brasov The Auld Scots Pub (str Apollonia Hirscher) Vineri, 18 Noiembrie 2005 ora 22:00 Bucuresti: Art Jazz Duminica, 20 Noiembrie 2005 ora 21:00 invitat Alain Godon (voce) Va asteptam!!! Cyfer PS: Alte concerte confirmate: Tennessee Rhythm Devils Terry Lee Burns (voce, bas), Cyfer(chitara, voce), Marian Mincu (tobe) Cluj Club Texas Duminica, 27 Noiembrie 2005 ora 21:00 Cyfer's Sin Bucuresti Big Mamou Sambata, 10 Decembrie 2005 ora 22:00 Bucuresti Monaco Lounge Joi, 15 Decembrie 2005 ora 22:00
cyfer Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Cu parere de rau, va anuntam ca nu se mai tzine concertul programat pentru duminica aceasta, in Art Jazz Club. Nu este vina noastra, responsabilitatea pentru aceasta modificare de ultim moment, foarte neplacuta de altfel pentru noi muzicienii, revine in exclusivitate patronului clubului, Adrian Andries. Andries has done it again! Este a patra oara cind avem aceasta problema (de doua ori cu Cyfer's Sin, de alte doua cu Tennessee Rhythm Devils). Andries face schimbari de program fara a anunta artistii! Recomandam precautie in interactiunile voastre cu acest personaj. Inca o data, ne cerem scuze pentru aceasta situatie.
Adi Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ma abonez la concertul din Mamou de pe 10 dec. Can't wait to hear Cocaine
jules Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 vin si eu sambata in mamou. i have a good feelin' about it..
Guest Baumwolle Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 (edited) Si eu si eu, am auzit numai lucruri bune despre voi! PS:ah, ce tarziu e...sper sa fiu in stare sa ajung. Edited December 4, 2005 by Baumwolle
Guest spyked88 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 vin pe ºi eu pe 10 (adicã.. poimâine, hell yeah), 99.9% sigur. can't miss the blues.
Burb Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 bai p 10 e concetu iris ...ati innebunit...offf/....dilema...
Cosu Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 A fost superb! E greu sa descriu in cuvinte cat de bine m-am simtit aseara. Cyfer &co au fost la inaltime. N-am ce sa reprosez (nici macar sunetistului!). S-a auzit bine ,s-a cantat foarte bine. M-am topit cand inainte de a incepe "Cocaine" Cyfer a dedicat piesa forumului RGC.ro . Daca aveti ocazia sa mergeti la un concert cu cyfer's sin nu ezitati!
cyfer Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Multumesc mult celor care au fost la concert!! Publicul a fost cald, numeros si a creat o atmosfera deosebita. Cei de la masa lui Cosu au contribuit la ea, in mare masura, ne-au dat multa energie. Ma bucur ca s-a inteles cind am dedicat Cocaine catre rgc.ro, ca la felul in care am pronuntat, am crezut ca am inteles doar eu . Sunt nerabdator sa primesc inregistrarea concertului, din ce am ascultat la club, parea sa fie totul ok. Pina cind inregistrarea va fi prelucrata si disponibila, am doua filmuletze pentru cei care vor sa vada un preview la ce a fost acolo. Cyfer's Sin - Cocaine 13mb Cyfer's Sin - Mustang Sally 12mb
cyfer Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Se pare ca a fost o problema cu linkurile, incerc inca o data: Cyfer's Sin - Cocaine avi 13mb Cyfer's Sin - Mustang Sally avi 12mb
michel2233 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 THX .. ce bucurie sa va revad/ascult ...
cyfer Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Am primit inregistrarea de la concert. A iesit foarte bine pentru conditiile in care a fost facuta. Deocamdata am extras doua piese, urmeaza sa adaug altele pe masura ce le prelucrez. Multumesc pentru interes: Cyfer's Sin - Cocaine Cyfer's Sin - The Sky is Crying
cyfer Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Avem alte trei piese live gata de download: Cyfer's Sin - Born Under A Bad Sign Cyfer's Sin - Shame Shame Cyfer's Sin - Boom Boom Enjoy!!
Recommended Posts