Guest Abuser Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Am vazut un nou produs la M-Audio. Cine a cantat vreodata pe Black Box sa-mi zica si mie o parere? Ce are mai deosebit?
Cosu Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 (edited) Uite aici un filmulet cu jucaria in actiune. E facut in iarna la prezentarii jucariei la NAMM 05 http://trio.harmony-central.com/ramgen/WNA...dio-Blackbox.rm Edited November 15, 2005 by Cosu
Guest Abuser Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Multumsesc Cosu dar nu stiu ce legatura are poza aia cu chitara...eu intrebam de Black Box M-audio. multumesc pentru incercare.
dass101 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Cred ca a gresit Cosu link-ul. Am vazut si eu un filmulet de la NAMM cu jucaria aia. Din cite stiu eu punctul ei forte sint tot feleul de efecte sincronizate MIDI. Adica delayuri, filtre, tot felul de chestii care sint cu tempo sincronizat. PArtea asta a fost facuta impreuna cu Roger Lynn, care a facut si procesoarele Adrenalin. Care la fel sint geniale pt tot felul de ciudatenii cu modulatii sincronizate.
Cosu Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 scuzele mele eram in alta dimensiunea aseara cand am postat linkul. am modificat si acum cred ca e ok
Guest MMG Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Am scris un articol despre Black Box in numarul de octombrie al Chip-ului. In articol este vorba si despre M-Audio Firewire Solo. Articolul se numeste "Daca-i Solo sa cinte toti".
Guest Abuser Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Am citit si articolul dar parca in x-trem pc. ma rog.. cred ca a fost subiect comun la mai multe reviste. Pe mine ma intereseaza in special daca imi face din sound format midi... adeca..stiti voi.. sa cant cu sunet de pian de pe chitara de exemplu. Daca sunt sincronizate midi efectele pai e teapana. Acum mai trist ca-mi pica procu' meu korg din schema banuiesc.
malex Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Acum mai trist ca-mi pica procu' meu korg din schema banuiesc. stai linistit ca ar avea cine sa ti-l cumpere la un pret echilibrat. bafta
dass101 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 SIGUR nu poti sa cinti MIDI din chitara cu el. Pt asta iti trebuie o doza speciala. Intra si tu pe site la ei ca sigur au o descriere mai detaliata. Ce spunem noi aici e din auzite. Am citit si eu in Chip articolul ala. E destul de detaliat.
malex Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 ...sa nu-mi spui malex ca te tenteaza spuneam mai sus... "pret echilibrat" vazand post-ul tau la vanzari, pot sa-ti spun direct ca nu ma intereseaza bafta
Guest Abuser Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 stai linistit. eu am pus astea in vanzare, dar daca raman cu ele pe cap tot nu-mi pare rau. stii cum este...
Recommended Posts