Ce uimit am ramas azi la facultate, la cursul de PLAS, cand circula prin amfiteatru o foaie cu niste adrese de mail... ma uit mai atent si observ "Cosmin Dumitru 323CA, cosu < at > rgc.ro" am ramas masca Habar nu aveam ca am colegi RGC-isti pe la calculatoare! Mai sunt si altii?
DefLeppard:You know, the best thing about being in a rock band is actually playing. That's why you started it in the first place, no ? To be on stage ? ===============================================================================
Hehe, sorry e un club exlusivist asta Glumesc binenteles... insa sunt tare sa vad reactia lui Cosu, mi s-a parut ca a stat chiar la 2 banci de mine, dar nu l-am recunoscut .. adica nu semana cu pozele
M-ai prins Si Adi e calculatorist numai ca el e la CC same year. Poate mai sunt si altii dar nu stiu eu. Ieri am avut un tricou rosu si sa stii ca arat ca in poze. Uite o poza facuta ieri sa te lamuresti. Din pacate n-am nici cea mai vaga idee care esti tu.
Hehe Cosule, te-am prins eu, parca te-am si vazut ieri, insa nu suntem din aceeasi serie, ci din CB... pe foaia aia imediat dupa tine veneam eu si repet.. I was shocked Ce alti profi badarani mai ai? Si astia tampiti au bagat 3 serii intr-un singur amfiteatru... wtf... pana si calculatoare a ajuns de *****
LATER EDIT: dude... *****-ul ala de ***** cenzurat sucks la greu
This post has been edited by Elethan: Oct 8 2005, 03:14 PM
hahaha, tu te poti bucura de shotae. SI EU FAC LABU DE DCE CU EL )))))))))
Sincer acum orice ai fi citit acolo, iti dai seama ca e la misto nu? Omu e chiar de treaba, si mai nou si-a schimbat numele... In Mihai Coman Oare de ce
Ce mai sunt vedeta, fac labu de DCE cu Fartatescu (aka Chelu), seminaru cu Surpateanu si labu de ELTH cu Comandorul. Cititi jurnalul lui sotaie ca sa pricepeti ce zic
Normaaalll! Si eu fac labul de ELTH cu el. Si culmea chiar e comandor
Asa s-a prezentat: "Comandor de aviatie in retragere X-ulescu"... dracu a retinut cum il cheama, numa Comandor am retinut toti ce carcotasi nu? Si Chelu e real, sunt grupe si de la mine din serie care fac DCE cu el.E amuzant tipu.. pe faze de genu "Daca veniti facem.Daca nu, nu" aluzie la greva
e criminal : la penultimu lab (k la ultimu nu m'am dus) l'am intrebat d 2 ori: e buna skema? vine, se uita, intoarce firele p toate partile; da e buna. pana la urma am labarit'o acolo nu dadea nik il kemam iar la masa c nu'i bine aici? [zbierat]: pai c skema'i asta? d c nu m'ati kemat sa vad io dk'i bine sau nu???? pai am intrebat deja d 2 ori [zbierat]: pai si am venit io sa verific montaju???