www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

vand procesor korg ax100g. e in stare buna. nu e profesional dar isi face treaba bine. raportul calitate/pret e bun. in jur de 4 mil. dar nu e batut in cuie. locuiesc in bucuresti. cine vrea sa vina sa-l testeze cu chitara lui sau cu a mea. pm sau yms.

ps. mai e cazu sa pun si poze?

Posted

ideea ar fi ca unu nou e in jur de 7-8 la muzica la mc instruments...parca. io zic ca dupa aproximativ 2 ani, tinand cont ca e in stare buna merita la pretu asta.

hmmm...ce sa mai zic...are 40 de preseturi si 40 de programe user made. pana la 5, 6 efecte simultan. amp sim, drum machine. phrase trainer de 8 secunde. noise reduction. 2 pedale ptr plimbat printre programe ( fiecare program are 2 canale separate pe care ti le alegi tu si poti schimba intre ele cu o a treia pedala). si pedala de expresie ptr volum wah phaser pitch etc

manualu explica destul de bine si clar. il dau cu o sursa de alimentare dar merge si cu 4 baterii parca. nu mai stiu eu tot timpu il folosesc cu alimentator.

• 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.