Sebi Jack Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 vand procesor korg ax100g. e in stare buna. nu e profesional dar isi face treaba bine. raportul calitate/pret e bun. in jur de 4 mil. dar nu e batut in cuie. locuiesc in bucuresti. cine vrea sa vina sa-l testeze cu chitara lui sau cu a mea. pm sau yms. ps. mai e cazu sa pun si poze?
Sebi Jack Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 sorry. e ax100g. da nu zice nu inainte sa il vezi si sa il auzi. daca il iei cat de curand mai las din pret.
Sebi Jack Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 ideea ar fi ca unu nou e in jur de 7-8 la muzica la mc instruments...parca. io zic ca dupa aproximativ 2 ani, tinand cont ca e in stare buna merita la pretu asta. hmmm...ce sa mai zic...are 40 de preseturi si 40 de programe user made. pana la 5, 6 efecte simultan. amp sim, drum machine. phrase trainer de 8 secunde. noise reduction. 2 pedale ptr plimbat printre programe ( fiecare program are 2 canale separate pe care ti le alegi tu si poti schimba intre ele cu o a treia pedala). si pedala de expresie ptr volum wah phaser pitch etc manualu explica destul de bine si clar. il dau cu o sursa de alimentare dar merge si cu 4 baterii parca. nu mai stiu eu tot timpu il folosesc cu alimentator.
stelica Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 te intereseaza un schimb. a 2 pedale;Bespeco Cruncher imagine si un Dod phasor vintage ,plus o suma de bani negociabila,contra procesorului tau.
Recommended Posts