Blacklight Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Pret: 600 RON Localitate: medias Contact: pm Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburiVand o chitarareghin,copie strat vu urmatoarele specificatii: Aluminium nut,cheite schimbate,scallop complet,neck satin finish,poturi de ton deconectate,ecranaj.. In neck-Dimarzio Area 58 Middle-Dimarzio Hs4 Bridge-Dean SAR pickup Chitara are urme de uzura,o am de ceva vreme,nu e cea mai aratoasa,dar avand in vedere dozele,se pot scoate tonuri de la funk la heavy. Bonusuri: 1 corp plus neck Dean Vendetta,complet ecranat,cu scallop complet,stare destul de buna 1 corp strat The Animal,ceva copie strat clandestina cu un scallop neterminat,cu destul de multe hibe(bun si de lemn de foc). Precizez,aceste 2 corpuri sunt lipsite de hardware,dar sint oferite bonus,pentru proiecte sau orice altceva:) Eu spun ca nu e un pret exagerat. 600 lei negociabil O sa revin cu poze cat de curand!multumesc!
Blacklight Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Photos Chitara de vanzare este cea rosie,cum spuneam,a vazut si vremuri mai bune,dar merita..
Crypto Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 m-ar interesa corpul si neckul dean vendetta. la ce pret?
Blacklight Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Up,575 lei,vreau sa o vand urgent pentru alt proiect
Blacklight Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 As schimba ori cu chitari de genu strat ori superstrat plus minus diferente
Blacklight Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 up up,400 lei!!! sariti,Dimarzio Area 58+HS4+Dean SAR Alnico 5 oferta mai buna nu exista
Blacklight Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 up,ultima strigare,nu ratati asa chitara,buna si ieftina
Blacklight Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Dude,ce pret are gatul si corpul Dean vendetta?Pare rau,e rezervat
Blacklight Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Up,dau si o husa hardcase gratis,sariti lume,la banii astia nici nu imi mai vine sa o dau!
Recommended Posts