mathe adrian Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Salut. Am o dilema, legata de auditia de casa. Momentan folosesc niste jucarii batraioare, dar care isi indeplinesc scopul: un am stereo luxman l190, 2 boxe de raft telefunken tlx1professional. Ma bate gandul sa schimb ceva, initial ma gandeam la un alt amp + boxe raft, tot sh. Poate fi o varianta alternativa utilizarea unor monitoare active, pentru auditie muzica, filme, etc etc? As scapa de caburi, spatiu, etc.. Bugetul disponibil, undeva la 1000ron...mai mult ,daca vand actualele. Cine foloseste Monitoare, este binevenita orice parere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 (edited) Eu pentru muzica folosesc doua boxe de podea pasive + amp, pentru TV/filme/jocuri un sistem 5.1 iar pentru mixaj/masterizare niste monitoare nearfield. E formula la care am ajuns in urma mai multor permutari si teste. O solutie la cheie nu-ti va putea oferi nimeni pentru ca sunt multe aspecte care combinate influenteaza in bine sau in rau calitetea auditiei. Oricum ar fi, e bine sa te duci intr-un showroom si sa asculti mai multe tipuri pe boxe, eventual pe un CD pe care il cunosti. Decizia o vei lua consultandu-te cu propriile urechi si din pacate cu buzunarul Edited June 15, 2014 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts