www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Combo bun pe la 300-400 euro?

Guest wintzy

Recommended Posts

Guest wintzy

Ce combo credetzi ca ar fi cel mai potrivit (shi rezonabil ca pretz, adica in jur de 300-400 euro) pentru a-mi scoate cat mai mult in evidentza procesoru (GT-6) ?

Guest Johnny I

aaa.... io unu' cred ca un marshall pe la 50-60 W ar fi bun... sau un behringer... si sculele alea me se par bunicele... mai ales ca ai si procesoare incorporate

banuiesc ca am fost cat se poate de vag :)

io cred ca ar fi mai bine sa iti faci unu la overdrive (omu cu ampurile de la noi de pe forum :)) - nu de alta dar eu cred ca sunt pe cale sa imi fac unul si am auzit de la multi ca ar face toti banii si ca omul se pricepe :) -io imi fac unu de vreo 10 mil cu mosfeturi si lampi pe preamp la 75 w (100w reali)

Guest wintzy

De precizat e ca am nevoie de unul care sa fie cel putzin bun pt repetitzii, deci peste 60 watt. Oricum, mai e pana strang totzi banii :) Ma gandeam sa-mi fac la cineva (de ex la overdrive). Ramane de vazut pana atunci.

Pai depinde foarte mult de ceea ce vrei sa obtii... si de sunetul pe care ti-l doresti. Eu sunt impotriva combo-urilor si merg intotdeauna pe solutii gen head+cab...

Eu am un gt8, si folosesc din plin ampul ca sa obtin tonul pe care-l doresc. Presupun ca ar merge si un amp solid-state, dar asta ramane la latitudinea ta... voi prefera mereu all-tubes :)

Si ca sa incerc sa-ti rsp si la intrebare, sincer nu merita sa cumperi un marshall pe tranzistoare pt ca pur si simplu nu-si face banii. In schimb mergi pe ceva mai ieftin dar cu rezultate similare, gen un behringer. cu 400 euro iti iei un amp serios de la ei.

Guest fluffyone
aaa.... io unu' cred ca un marshall pe la 50-60 W ar fi bun... sau un behringer... si sculele alea me se par bunicele...

11384[/snapback]

Eu nu stiu cum poti sa pui Marshall si Behringer in aceaisi propozitie. Nu prea se inteleg bine nici daca zici "Marshall kicks Behringer ass"..

Behringer face solutii de buget iar daca asta cauti, sunt ok.

Raspunsul tau nu a fost vag ci mai degraba nul.. :)

Observ ca omu are deja procesor si inca unu bun, nu jalnic cum sunt astea care vin pe behringeruri.

Daca vrei sa folosesti distortionul de pe amp, spune-ne cam ce ton cauti sa obtii si ce muzica vrei sa canti. Daca folosesti dist/drive de pe proc, cauta un amp care sa sune bine pe clean. Recomandare personala: Crate, Peavey, Marshall, Roland, Fender(mai ales pentru curat).. cauta firme care pun prestigiu.. As fi curios daca a incercat cineva Brand X amps de la Fender.. intuitia imi spune ca sunt misto de tot.

Ceva in genul asta: http://www.behringer.com/GX212/index.cfm?lang=ENG.

Atat timp cat are dif-uri de 12" pentru chitara si poti face bypass la preamp-ul lui (ca sa intri direct cu GT6 in final), orice ar merge.

Inclusiv solutia (zic eu) ideala - un poweramp gen http://www.behringer.com/EP1500/index.cfm?lang=ENG plus un cabinet 4x12" :)

Observatie: NU conteaza cum suna preamp-ul amplificatorului pe care-l cumperi, cat de clean e, bla bla. De ce? Pentru ca oricum vrei sa 'sari' peste el conectand GT-ul direct la Series FX Return/Slave IN/Whatever care merge direct in final/poweramp.

Cum s-a spus mai sus, tie iti trebuie o solutie doar pt putere, atita vreme cit folosesti preampul din Boss.

Pentru asa ceva s-a inventat o chestie f reusita si anume Tech21 Power Engine. Intra la www.tech21nyc.com si vezi acolo. Eu am un combo facut de ei si pot sa iti spun fara nici o retinere ca este excelent, cele mai bune amplificatoare fara tuburi (si probabil mai bune decit multe dintre cele cu tuburi).

Este o super scula si care iti ofera si avantaje gen Direct out pe iesire balansata (adica poti intra direct in mixer) care suna chiar bine.

Pentru cei care nu stiu Tech 21 sint cei care au inventat sans amp, o mica pedala ce a revolutionat simularile de lampa si de cabinet.

Guest Johnny I

fluffyone, imi cer scuze dak raspunsul meu te-a ofensat, dar mi se pare ca un amplif behringer pe la 3-400 ofera un destul de bun raport calitate pret... depinde dak e facut in U E sau in china... ca finisarea nu-i tot aia... si nici calityatea sunetului in general. :)

Guest Johnny I

nu toate... am vazut in suedia unul pe care scria "made in holland"

nu mi-a venit sa cred.... era unul mare in orice caz