Daiabitiz Uyup Zwurp Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Salutare! Am un amplificator defect (e ceva amplif home-made pe care l-am primit ca donație de pe RGC, amp modat de Skârbu). Defecțiunea: primește semnal, dar nu scoate nimic. L-am împrumutat unui dobitoc, iar individul a reușit cumva să-l prăjească, dar numai pe jumătate. Drăguțu de el. Oricum, bănuiesc că sunt de vină finalii. Întrebarea: cunoașteți vreun electronist în Cluj-Napoca dispus să mă ajute cu o reparație? (contra-cost, evident) Aș vrea să-l repar, recondiționez și, din moment ce mi-am luat deja alt amp și alte scule, să-l donez pe ăsta, cum de altfel l-am primit și eu. Mulțam fain. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted June 4, 2014 Author Share Posted June 4, 2014 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcianpetrescu Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 incearca sa iei legatura cu Costi Camarasan ! din cele spuse de Rares Totu(colegul meu de formatie), Costi se mai ocupa pe vremuri de amplifurile pe lampi si de cele pe tranzistori... incearca la el... poate te ajuta cumva... daca nu el, poate stie vreun electronist... iti mai recomand 2 nume: Nicu Ciubancan si Ovidiu Buhatel... poate stiu si ei pe cineva care face reparatii... ambii au scule de sonorizare si de backline si sigur au nevoie de service la ele... bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 Bănuiesc că cei în cauză nu sunt clujeni... mulțumesc de sfaturi oricum! Încerc să mă mai interesez și eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcianpetrescu Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 nu vreau sa crezi ca sunt cumva ironic in mod gratuit ! dar ma mir teribil ca nu ai auzit de Costi Camarasan, fondator al trupei COMPACT ! sau de ceilalti doi, oameni cu vechi state de serviciu in activitatea muzicala din Cluj ! toti cei 3 sunt din CLUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu cred ca daca intrebi in oras nu ai cum sa afli detalii despre ei si niste numere de telefon ! bafta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 nu vreau sa crezi ca sunt cumva ironic in mod gratuit ! dar ma mir teribil ca nu ai auzit de Costi Camarasan, fondator al trupei COMPACT ! sau de ceilalti doi, oameni cu vechi state de serviciu in activitatea muzicala din Cluj ! toti cei 3 sunt din CLUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu cred ca daca intrebi in oras nu ai cum sa afli detalii despre ei si niste numere de telefon ! bafta Te-ai gandit ca poate omul nu e ,,nativ'' din Cluj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subliminal Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 (edited) hahahahaha-ca si sta camarasan sa repare ampuri prajite de pe la rgcisti ))))))-pricelesssssssssssss !!! Edited June 26, 2014 by subliminal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts