www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marshall AVT275 - ???

Recommended Posts

Guest Razz
Posted

Salut baieti, acum ca e pe gata bacu imi fac timp sa scriu 2 cuvinte. Am strans ceva bani si vreau un amp mai bun decat voxu meu de 15W si cum nu fac cumparaturi toata ziua vreau ceva sa ma tina.

Am vazut in oferta M&C Musical instruments scula asta (Marshall AVT275) la 820 EUR cu TVA, destul de accesibil tinand cont ca are si lampa prin el : )

Vreau sa stiu daca se merita, sau daca am alte variante mai bune, eu prefer scule noi, asa ca nu ma prea atrag seconduri-le decat daca e okazie.

De pe harmony-central si alea alea am citit pe net despre el dar as vreau sa imi spuneti mai ales cine a cantat pe marshall daca se merita.

>>><<<

Posted

AVT 820euro ?!

Trebuie sa ai o pb mare sa cumperi asa ceva mai ales la banii aia. Un amp custom FULL TUBE (adica si preampul si partea de putere pe lampi ) te vor costa mai putin de atat.

AVT are in preamp o lampa iar finalii (partea de putere ) e SOLID STATE. Prin urmare degeaba scrie marshall pe el caci nu vei avea "sunetul acela". Eu zic sa mai studiezi problema eventual sa cumperi chiar ceva la mana a2a. E un pret exagerat de mare pentru ceva SOLID STATE.

Posted

si io zic la fel. clar iti poti lua tube amp la bani aia.de ex pe la 900 $ gasesti nou peavey 5150, 6505, xxx, care vorba accea sunt super scule ,(kiar daca doar head) .am dat exemple, dar nu ca asta tre sa iti iei :).

dar vezi si tu mai cauta ca gasesti tube ampuri de la mai multe firme la pretzul ala.

Guest p_aciulea
Posted

du-te si vorbeste cu overdrive, ca la banii aia, vb lu cearny, trebuie sa stai jos cand iti spune ce poate sa-ti faca.

Guest Razz
Posted

Mai fratilor.... m-ati cam bagat in ceata,

cu toate ca am incredere in amp-urile custom made , un Marshall m-ar incanta mai mult. Eu cred ca totusi un marshall suna putin mai bine (corectati-ma daca ma insel) si ca fapt divers Valter Popa canta pe un Marshall de 100 watt (1*12") live si mie mi s-a parut ca suna foarte bine. Mie sincer nu mi s-ar parea mult 820 EUR daca ar fi o scula buna, si pentru asta va cer ajutorul. Eu nu vreau neaparat mai ieftin dar vreau sa fie ceva bun si sa n-am treaba cu el cate zile am.

Posted

Fii sigur ca Valter Popa nu canta pe nici o prostioara daia care nu e all-tube. Garantat 100%. El canta pe marshall-uri pe lampi care intr-adevar sunt o solutie foarte misto, pentru ca nu prea exista amplificatoare care sa scoata sunetul ala... la banii pe care-i ai tu, ai putea sa-ti cumperi un marshall mai vechi la mana a doua, lejer pentru ca sunt o solutie foarte buna... depinde daca tu vrei sa iei ceva SH

Posted

Foarte posibil sa fi fost amplificatorul organizatorilor concertului Marshall-ul de care vorbesti tu. Din cate stiu eu, Valter Popa canta pe JCM800.

S-a mai spus: Valvestate is NOT Marshall. Marshall sunt JCM800/JCM900/1987X/Toate reissue-urile + JCM2000 DSL/TSL.

E ca si cum ai zice ca un Vox Pathfinder 15 are ceva din magia unui Vox AC30. Probabil ca da, daca de amplificator te despart doua camere si-un hol de 30 de metri.