Guest DANUTZ Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Sper sa va placa catusi de putin .... Heavy.mp3
guitar88 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Suna bine, doar ca sunetul e un pic cam sec ... nu ar fi stricat sa mai fi pus un distortion in loop. Suna si toba bine ... deci ... good job
Falling_into_infinity Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 -Incearca sa faci toba si pe optimi pe alocuri, o sa sune mult mai dinamic. -Dubleaza chitara asta cu un riff peste cu un ton mai deschis. Asta e un pic infundat
Guest DANUTZ Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Va multumesc pentru sfaturi ...adevarul este ca nu prea stiu sa umblu in "guitar rig" pentru ca programul acesta il folosesc...nu prea reusesc sa-mi fac un ton care sa-mi placa .... nu ma ajuta nici placa de sunet si nici chitara ...asa ca sunt multumit ca a iesit asa si nu mai rau
FiveseveN Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ai trecut semnalul printr-un preamp/DI box inainte de a-l baga in calculator? Altfel doar cu ajutor divin poti scoate un ton hi-gain bun. Si pentru un ton mai "plin", poti pune seturi diferite de cabsim pe fiecare canal (left & right); te joci cu pan-ul si delay-ul (distance) pana obtii o imagine stereo mai pronuntata.
Recommended Posts