Bihoi Catalin Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Buna, Azi mi-am scapat chitara acustica Mitchell...Si s-a crepat cutia de rezonanta. Vreo solutie sa o repar ?Sau vreun atelier care se ocupa cu chitari ?Sunt din Bihor.
sam Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 In poze crapatura pare totusi superficiala, la nivelul lacului, nu pare infundata si in nicun caz strapuns lemnul. E mai adanca de atat si nu se vede in poze? P.S. Imi dau seama ca e neplacut si nu iti arde de glume, dar nu pot sa nu observ ca ciobitura e in forma E-ului de le Epiphone 5
lefmir Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 (edited) Cum a zis si sam, nu e grava, las-o asa. Daca te intereseaza din motive estetice, poti pune lac in crapaturi cu o pensula fina, lasi sa se intareasca bine bine lacul si dupa nivelezi cu smirghel foarte fin, ~800-1000, si dai cu polis. La crepeturile astea te referi? http://fr.wikipedia.org/wiki/Cr%C3%AApe Edited April 5, 2014 by lefmir
sam Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 (edited) Mentinand spiritul de gluma ca sa-ti mai treaca supararea, mai loveste-o de cateva ori si daca apar in continuare "P", "I"... sigur e dracu' in ea si tre' sa-ti iei un Epiphone Ideea e ca sunetul nu va fi afectat in niciun fel daca fisura e la nivel de lac. Iar daca ti-a cazut din strap, sa stii ca strap lock-urile chiar ajuta! Edited April 5, 2014 by sam
otringal Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 ti-a crapat furnirul serios, e doar lacul crapat si primul strat plastifiat ce acopera lemnul in sine, las-o asa, cel mult pune-i niste lac in crapatura ca sa nu se extinda sau sa se cojeasca. Daca te apuci sa o iei la pilit, refinisat, etc. va arata mai rau, oricum decat acum. La modul ca se va vedea sigur. 2
Bihoi Catalin Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 In poze crapatura pare totusi superficiala, la nivelul lacului, nu pare infundata si in nicun caz strapuns lemnul. E mai adanca de atat si nu se vede in poze? P.S. Imi dau seama ca e neplacut si nu iti arde de glume, dar nu pot sa nu observ ca ciobitura e in forma E-ului de le Epiphone Cred ca e doar la nivelul lacului crapata... Acuma observ si eu E-ul ) Mersi de sfat Cum a zis si sam, nu e grava, las-o asa. Daca te intereseaza din motive estetice, poti pune lac in crapaturi cu o pensula fina, lasi sa se intareasca bine bine lacul si dupa nivelezi cu smirghel foarte fin, ~800-1000, si dai cu polis. La crepeturile astea te referi? http://fr.wikipedia.org/wiki/Cr%C3%AApe Cred ca am s-o las asa.. Mersi
Recommended Posts