marcianpetrescu Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Va salut dragi prieteni ! Va rog sa ma ajutati cu o informatie ! Cine cunoaste in Bucuresti un atelier de prelucrari de metale , in special la strung !!! vreau sa confectionez 2 sau 3 cilindrii din aluminiu, bronz sau inox, de maximum 25-30 mm diametru , inchisi la un capat, iar la celalalt capat sa fie filetati in interior... va rog sa-mi recomandati un atelier in Bucuresti unde sa pot sa imi confectionez asa ceva... eventual sa pot sa fac si o vopsire de tip Powder Coating... astept raspunsuri documentate... cu nume si numar de telefon... in privat sau direct aici... Va multumesc foarte mult. Respect.
dan costache Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 http://www.strungarieauto.ro/wp/category/prelucrari-strungarie/ 1
marcianpetrescu Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 http://www.strungarieauto.ro/wp/category/prelucrari-strungarie/ BETON !!!! MERCI MULT ! e si destul de aproape de zona mea !
mettal86 Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Ha, credeam ca e ceva legat de un atelier de heavy metal
TheZKD Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Va salut dragi prieteni ! Va rog sa ma ajutati cu o informatie ! Cine cunoaste in Bucuresti un atelier de prelucrari de metale , in special la strung !!! vreau sa confectionez 2 sau 3 cilindrii din aluminiu, bronz sau inox, de maximum 25-30 mm diametru , inchisi la un capat, iar la celalalt capat sa fie filetati in interior... va rog sa-mi recomandati un atelier in Bucuresti unde sa pot sa imi confectionez asa ceva... eventual sa pot sa fac si o vopsire de tip Powder Coating... astept raspunsuri documentate... cu nume si numar de telefon... in privat sau direct aici... Va multumesc foarte mult. Respect. Ce mesteresti ?
Recommended Posts