Blacklight Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Salut,are cineva idee cum sa imi fac pedala de volum sa ruleze mai greu?e mult prea fina pentru mine. E modelul pasiv cu un pot de volum si functioneaza cu 2 parti de plastic puse peste pot,o lama cu zimti si ca un capac cu zimti peste "shaftu" potului:)) Multumesc anticipat!
lefmir Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Poti sa incerci sa ii dai cu vaselina siliconica pe roata dintata de la potentiometru.
alinu_tau Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Daca nu ne zici marca, modelul, n-avem de unde sti. Daca e din plastic nu cred ca ai multe solutii. La cele din metal, de obicei au ax cu filet care se mai poate strange, la cele din plastic e riscant, poate crapa...
Blacklight Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 E din plastic,stiu ce zici de ax,am incercat,dar tot nu face mare treaba O sa incerc cu vaselina,ar trebui sa mearga
Blacklight Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Merci,functionat,relativ,cred ca sunt eu mai "heavy feeted",daca e un cuvant:)) O zi faina sa aveti! 1
Recommended Posts