Blacklight Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Salut,are cineva idee cum sa imi fac pedala de volum sa ruleze mai greu?e mult prea fina pentru mine. E modelul pasiv cu un pot de volum si functioneaza cu 2 parti de plastic puse peste pot,o lama cu zimti si ca un capac cu zimti peste "shaftu" potului:)) Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Poti sa incerci sa ii dai cu vaselina siliconica pe roata dintata de la potentiometru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Daca nu ne zici marca, modelul, n-avem de unde sti. Daca e din plastic nu cred ca ai multe solutii. La cele din metal, de obicei au ax cu filet care se mai poate strange, la cele din plastic e riscant, poate crapa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacklight Posted March 22, 2014 Author Share Posted March 22, 2014 E din plastic,stiu ce zici de ax,am incercat,dar tot nu face mare treaba O sa incerc cu vaselina,ar trebui sa mearga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacklight Posted March 22, 2014 Author Share Posted March 22, 2014 Merci,functionat,relativ,cred ca sunt eu mai "heavy feeted",daca e un cuvant:)) O zi faina sa aveti! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts