faffy Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Salut,vreau o trupa de metale cu cojones gen:Whitesnake,Yngwie Malmsteen,Judas Priest,Maiden,Motley Crue,Van Halen,etc.Cam orice metal de calitate care era pe MTV prin anii 80.Caut oameni cu experienta,varsta maxima de 25 de ani(eu am 19) cu chef de munca si aruncat televizoare pe geamurile hotelurilor(what a cliche!).Am atasat un demo(cover) tras la scurt timp dupa revelion(yea...not my best work)din care va puteti face o idee ce pot face cu arma aleasa.Daca aveti chef,sunati la orice ora(nu mi place sa dorm)la 0743933361 - Valentin No Boundaries Cover.mp3 1
faffy Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 UP!Si vreau sa spun ca nu e neaparat sa fie o trupa gata infiintata!Ideea e sa adun cativa oameni:Vocal(de preferat tenor-coverdale,neil,boals,dickinson) Chitarist(de preferat unu cu care as putea imparti solouri-gen tesla-cumin' atcha live) Basist(fara mila de vecini) Tobar(la fel ca basaru) Clapist(cunostinte vaste de armonie)
killer24 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Omule, ti-am trimis si PM . Eu ma bag la voce daca vrei, caut asta de mult timp so fuck it I'll give it a try. Pot aduce si un chitarist bun cu mine so it would be something good , de asemenea posibil si un basist cu ceva coaie in el ....Give me a call
janick Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Cand spui "metal cu cojones" te gandesti in general la ceva de genul Killswitch Engage, Slipknot, In Flames si alte din astea... In niciun caz la Malmsteen si Whitesnake .
faffy Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Aici depinde de perspectiva.Pentru mine ''metal cu cojones'' inseamna mult vibrato,riffuri cu stil(de ex. Still of the night-Whitesnake),cantat,nu urlat,bun gust si,multe nuante.Bafta! 1
marianprecupsilence Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 salut mai este valabil anuntul eu sunt vocal din Bucuresti pot canta orice power progressive nu ai sa regreti caut un chitarist cu perspectiva daca vrei sa incercam ceva astept raspuns id marianprecupsilence sau la telefon 0722652848
marianprecupsilence Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 salut mai este valabil anuntul vocal bucuresti
Recommended Posts