www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

faffy

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Prefer sa nu zic!:))

Recent Profile Visitors

1562 profile views

faffy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Salut! Ai spus ca faci schimb cu model heavy. Am un jackson dk2m pro : http://www.zzounds.com/item--JAC2914102?siid=121161 Culoare transparent red.
  2. Deci, avem nevoie de un tobar si de inca un chitarist care poate sa dea si cu vocea(preferabil..nu-i musai) pentru un 80's metal(heavy,thrash,glam). Trupe: early Metallica, Whitesnake, Maiden, Malmsteen, Judas Priest, Motley Crue, Dio, Symphony X(stim ca nu-i 80's). Noi avem ceva experienta deci, avem pretentia sa aveti si voi. Contact - Zoli cu basu' - 0770590010 Vali cu chitara- 0743933361 PS: Demo fara nici o corectura tras la 4 dimineata de noi doi pe drum tracku' de la Symphony of Destruction(solo) in atasament. statuie in fata portii(solo).mp3
  3. Aici depinde de perspectiva.Pentru mine ''metal cu cojones'' inseamna mult vibrato,riffuri cu stil(de ex. Still of the night-Whitesnake),cantat,nu urlat,bun gust si,multe nuante.Bafta!
  4. Yo,lady....you're brilliant!foarte fain!desi nu i genu pe care l as canta eu,imi face o deosebita placere sa l ascult,mai ales stiind ca i autohton:))!CONGRATZ!
  5. UP!Si vreau sa spun ca nu e neaparat sa fie o trupa gata infiintata!Ideea e sa adun cativa oameni:Vocal(de preferat tenor-coverdale,neil,boals,dickinson) Chitarist(de preferat unu cu care as putea imparti solouri-gen tesla-cumin' atcha live) Basist(fara mila de vecini) Tobar(la fel ca basaru) Clapist(cunostinte vaste de armonie)
  6. Salut,vreau o trupa de metale cu cojones gen:Whitesnake,Yngwie Malmsteen,Judas Priest,Maiden,Motley Crue,Van Halen,etc.Cam orice metal de calitate care era pe MTV prin anii 80.Caut oameni cu experienta,varsta maxima de 25 de ani(eu am 19) cu chef de munca si aruncat televizoare pe geamurile hotelurilor(what a cliche!).Am atasat un demo(cover) tras la scurt timp dupa revelion(yea...not my best work)din care va puteti face o idee ce pot face cu arma aleasa.Daca aveti chef,sunati la orice ora(nu mi place sa dorm)la 0743933361 - Valentin No Boundaries Cover.mp3
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.