www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

janick

Newcomers
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

janick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pret: 800 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722912707 Link producator: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-standard-fat-stratocaster-hss_p42.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Chitara electrica Squier Standard Stratocaster HSS la pretul de 800 lei. Chitara este veche de aproximativ 4 ani si o vand doar din motivul ca am achizitionat un PRS custom 24 nou, considerand ca nu mai am nevoie de cea veche, ba chiar mi-ar prinde bine niste bani pentru niste pedale. Eu sunt din Bucuresti, si ma puteti contacta pe telefon la 0722912707 (Alex Iancu) sau pe mail la iancu.alex93@gmail.com
  2. Salutare, sunt Alex (20 de ani) si deja activez in doua trupe cu ceva nume in tara (Avatar si Incipient) si caut o trupa fie de coveruri, cu care sa cant pe la evenimente pentru bani , fie o trupa de metal alternativ (ceva gen Alter Bridge, Stone Sour). Alte detalii la : 0722912707
  3. Cand spui "metal cu cojones" te gandesti in general la ceva de genul Killswitch Engage, Slipknot, In Flames si alte din astea... In niciun caz la Malmsteen si Whitesnake .
  4. Ofer lectii de chitara electrica si acustica în Bucuresti (Calea Mosilor) pentru incepatori . Pretul unei sedinte este de 30 lei - 1h , sau 40 lei - 1h30m. Ma puteti contacta la 0722912707 Alex Iancu !!
  5. Salutare !!! Suntem o trupa in formare (Chitarist , Tobar , Bassist - 19 ani toti 3 ) si ne mai trebuie un vocal . Genul pe care as vrea sa mergem este un Hard Rock-Metal Alternativ (de exemplu Alter Bridge) dar evident si cu coveruri pentru inceput , pe care respectivul vocal este evident liber sa le propuna si sa le alegem impreuna . Peace !!! Mai multe detalii la Contact :0722912707 Alex , E-mail : iron_m4iden@yahoo.com , Facebook :http://www.facebook....den?ref=tn_tnmn .
  6. Salutare ! Chitarist din Bucuresti cu varsta de 19 ani caut formatie de la Rock Alternativ la Pop Rock , Heavy Metal , Florin Salam ) si ce mai vreti , exceptand genurile extreme(power , gothic, viking, etc) pentru ca nu imi plac . Experienta pe scena :1 an , experienta cu instrumentul : 3 ani , Chitara pe care o detin este un PRS SE Custom 24 .Va spun orice mai doriti sa aflati in privat si astept sa ne vedem ! Iar pentru eventuale concerte , as putea sa aranjez sa cantam cu formatii precum VooDoo , Aria , Goodbye to Gravity . Peace !!! Contact : 0722912707 Alex , E-mail : iron_m4iden@yahoo.com , Facebook :http://www.facebook....den?ref=tn_tnmn .
  7. Salutare ! Chitarist din Bucuresti cu varsta de 19 ani caut formatie de orice gen . Experienta pe scena :1 an , experienta cu instrumentul : 3 ani . Contact : 0722912707 Alex , E-mail : iron_m4iden@yahoo.com , Facebook : http://www.facebook.com/alex.ironmaiden?ref=tn_tnmn .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.