Adinel Berehorschi Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Salutare RGC! Dupa cum spune si titlul, caut un cunascator de foot controler-ul Behringer FCB 1010. Am mai cautat pe net, as putea spune ca e ceea ce vreau, dar as vrea sa vorbesc cu un detinator daca exista pe aici. M-ar interesa mai multe aspecte, si atfel intelegi treaba de la cienva experimentat. Astept raspunsuriel voastre, numai bine !
Pierre Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 (edited) Salut, Daca ai pune intrebarile tale aici in thread-ul, cred ca ar fi mai usur nu ? Edited March 9, 2014 by Pierre
Adinel Berehorschi Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Pai. As vrea sa achizitionez zilele astea un FCB 1010. Si vreau sa-l folosesc drept loop station. Cum pot sa fac cu Abelton? Sa am si efectele din Guitar rig in Abelton Live si sa pot sa schimb pe fiecare switch ceva. Pot foloosii guitar rig ca vst ca si in cubase (sau alte programe) ?
Mosh Craciun Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Poti face cam ce vrei tu cu controlerul midi. Mai simplu ar fi cu un voodoo lab ground control pro. E mai scump dar e mai versatil..
Recommended Posts