the_beast Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Salut RGC! Asta e primul meu post pe forum.As avea o intrebare: cum pot pune strap la chitara clasica?Nu vreau sa ii pun un cui din ala.Am gasit pe fly-music niste strap-uri pt chitara clasica, dar nu stiu cum se monteaza : http://www.fly-music.ro/strapuri/1169-strap-chitara-clasica-harley-benton.html Daca poate cineva sa-mi explice cum se monteaza acest strap ar fi bine :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Uite asa: http://www.tasset.com/images/bg/gcl2.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 (edited) Ce urat... N-am prea avut treaba cu clasica, dar asta e singura metoda de a-i pune strap? Nu de alta dar ma gandesc ca in cel mai scurt timp se va produce o 'extorsiune a unui degajament' si ii va sari lacul, se va zgaria, ciobi, etc. Am vazut lac sarit destul de urat de la un supresor de electro-acustica (surdina) montat si demontat de mai multe ori si care totusi e din caurciuc. Carligul ala de plastic presupun ca se mai si misca stanga-dreapta. Edited March 2, 2014 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 La clasica de obicei se canta stand jos, in pozitia specifica. Eu nu inteleg de ce i-ai pune strap din start. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 (edited) Uite unul si mai nebun (deruleaza pe la jumatate, nu-i nevoie sa-l urmaresti pe tot): sau Edited March 2, 2014 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_beast Posted March 3, 2014 Author Share Posted March 3, 2014 (edited) Mda...multumesc pentru raspunsuri .M-am razgandit .Nu mai pun strap pe clasica, e prea urat Edited March 3, 2014 by the_beast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts