lefmir Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Salutari! Va prezint o noua piesa, de data asta instrumentala...Astept pareri! Nu e gata 100% equilibrium.mp3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiu Craitoiu Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 misto vibe Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Foarte misto. O singura observatie, intre 00:55-1:10 pe alocuri sunt niste frecvente dubioase care la o auditie in casti deranjeaza, chiar abuzeaza un pic urechea. Am sa ascult piesa si pe alte casti/boxe/monitoare si revin cu feedback, castile de aici sunt oricum de o calitate indoielnica, dar cu atat mai mult. Overall mie mi-a placut Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Unele parti mi-au placut, altele nu. Alea care nu mi-au placut sunau a Ace of Base...oarecum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 (edited) Unele parti mi-au placut, altele nu. Alea care nu mi-au placut sunau a Ace of Base...oarecum. Heh, partile astea adica? )) @lefmir: Ne pare rau ca ascultam Ace of Base pe topicul tau, dar stim c-ai sa ne ierti In ce hal a trecut timpu', piesa de acu' 20 de ani, daca-i posibil asa ceva. Duuuamne... Edited February 11, 2014 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Ace of Base era trupa mea preferata in 94'...cand tata ma trezea la 2 noaptea ca sa-mi arate golul lu Hagi cu Columbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 chiar ca cuul vaib la bun, foarte misto! eu n-am experimentat frecventele alea deranjante pentru ca am audiat prin boxe INSA ai vreo 2 pasaje scurte de tot de vreo fractiune de secunda (de fapt sunt 2 note) foarte high-pitched, care m-au cam miscat dp scaun in conditiile de boxe, deci la casti da, cred ca sunt deranjante cred k la alea se referea si sam. Insa in rest, e super! ti-am zis, imi plac chestiile gen chillout spacy stuff Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted February 11, 2014 Author Share Posted February 11, 2014 Multumesc pentru pareri, baieti! Frecventele inalte sunt niste benduri mai sus in gama....am vrut sa fie deranjante. Trebuie sa mai lucrez putin la spatialitate. Nu stiu decat vreo 2 melodii de la ace of base, dar nu -mi dau seama la ce seamana?? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Am asculat piesa pe alte trei perechi de casti si nu ma mai deranjeaza nimic la pasajele alea. Insa cu castile despre care vorbeam dimineata, mi-a rupt capul. Mi-am dus mainile instinciv la urechi sa le dau jos. Si nu la volum foarte mare. Aici e ok si pe casti si pe boxe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts