Guest Monyo Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Toata viata ta numai muzica instrumentala ai facut?
Guest Corraxe Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Toata viata ta numai muzica instrumentala ai facut? Nu, am cantat si pop music ca session man, si rock & progressive...dar muzica intrumentale....fusion, rock, jazz, blues este passiune mea mai mare
Guest Monyo Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Nu, am cantat si pop music ca session man, si rock & progressive...dar muzica intrumentale....fusion, rock, jazz, blues este passiune mea mai mare Ai putea sa pui si din inregistrarile alea pe site??? As fi curios cand nu neaparat esti in "prim plan" , ce faci, cum te incadrezi in intreg? Chiar ... acum mai faci colaborari din alea sau din ce traiesti, cu ce castigi banii pt paine? Intrebarile astea ti-le pun pt ca fratele meu e tot profesionist si el face un fel de "pop rock sau ce?!" cu prietena ca sa scapa de "foame", si live face sa suna rock tot acel lucru...
Guest Corraxe Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ai putea sa pui si din inregistrarile alea pe site??? As fi curios cand nu neaparat esti in "prim plan" , ce faci, cum te incadrezi in intreg? Chiar ... acum mai faci colaborari din alea sau din ce traiesti, cu ce castigi banii pt paine? Intrebarile astea ti-le pun pt ca fratele meu e tot profesionist si el face un fel de "pop rock sau ce?!" cu prietena ca sa scapa de "foame", si live face sa suna rock tot acel lucru... Eu am colaborat cu artisti italieni in studio pentru multa vreme, din acest lucru rezultand 40 de albume. Nu pot sa pun aceste piese intrucat nu sunt ale mele si este ilegal sa fac asa ceva. Intrebarea despre bani si cum imi castig eu existenta mi se pare deplasata, mai ales ca in acest forum nu se discuta despre bani si viata privata a nimanui. Oricum, mi se pare mai mult decat logic sa intelegi ca banii vin din muzica. Este profesia mea, nu?
Guest Monyo Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 OK Scuze ca am depasit limita. Ai voie sa ne spui cum se numesc aceste formatii??? Sub ce nume sa cautam informatii despre aceste productii pe net???
Guest Superguitar Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Pentru toti amanti jazz-metal woooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww..............superb
Guest Corraxe Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 OK Scuze ca am depasit limita. Ai voie sa ne spui cum se numesc aceste formatii??? Sub ce nume sa cautam informatii despre aceste productii pe net??? contact me in private cu yahoo messenger
Guest Corraxe Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ca de obicei.. UBER!! mersi mersi prea bun
Jeanov Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 PERICOL MARE!!!nici nu stiu de unde vin notele RESPECT MULT DE TOT!!!!
Guest h00k Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 prea tare. sincer nu ma asteptam sa sune ATAT de bine.
cearny Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 http://forums.rgc.ro/index.php?s=&show...st&p=108718
Recommended Posts