Stefan Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 auziti mai ma gandeam ca am putea sa facem (daca este posibil) ca acest todays post sa fie un fel de box pe indexul paginii undeva jos de tot, sub toate cele existente, nu prea mare in care sa fie toate posturile care au fost "postate" in ziua respectiva. eventual ca sa nu luam din spatiu sa aibe o bara in dreapta cu care sa facem un scroll adik sa dam mai injos. sper ca ati inteles ce vreau eu de fapt. l-as gasi mai util asa, zic eu. poate se poate face, poate nu. anyway i'll w8 for answer
Cosu Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 astea sunt limitarile forumului . cearny a incercat sa mute forumul pe invision board dar e cam complicat putem sa trecem f usor dar vom pierde posturile si e pacat. poate dupa sesiune ma voi ocupa eu de asta .
Stefan Posted January 8, 2005 Author Posted January 8, 2005 pai am intrebat. stiam eu ca e ceva complicat daca nu a fost facut. oricum mersi de informatii. addicted , daca as stii poate ca as face-o dar cum nu stiu nu ma bag. plus ca u are the boss here
NiNjA Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Pai cred ca poti sa iei sursa si sa experimentezi daca stii PHP.
Stefan Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 Io ce am zis mai sus, ca habar n-am de nici un fel de programare (nici c++ ce invat la scoala nu prea stiu ). oricum poate cu ocazia asta ma pun si mai invat niste chestii d-astea ca sunt utile
Guest Ema Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 dupa ce termin office-ul trec la php si c+c , sper sa va fiu de folos cu ceva...:cool:
Stefan Posted January 21, 2005 Author Posted January 21, 2005 ok. acum revin cu aceeasi intrebare pt maestrii forumului. Se poate face chestia asta? ok io ma gandisem sa fie ceva gen www.div.ro (jos in dreapta este ce vreau eu) ma gandesc ca ar fi mult mai utila. anyway ill w8 answers
cearny Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 http://cosu.homelinux.net/forum/index.php?act=home Portal powah \m/
cearny Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Ideea e ca o sa facem treaba asta mai marfa.. eventual cu un soi de syndication, dar de-abia m-am apucat de treaba (si am examen luni bleah). But stay tuned
Cosu Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 butonul exista . vezi sus de tot - View new posts
Recommended Posts