subliminal Posted January 26, 2014 Author Share Posted January 26, 2014 (edited) 8 si 10 .nu mi-au placut niciunul. am avut si zoom g9.2 cu 2 tuburi pe langa-fix pix-mirosea a rexona de la distanta )) si sa inteleg ca partea de cabsim din preurile pomenite de mine putin mai sus ,oricare din ele,nu se poate reda ? pentru ca eu le-am probat si auzit prin lineout si am ramas surprins placut de ele... nu e aia ,da nici procesor nu e. Edited January 26, 2014 by subliminal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusteicu Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 (edited) 8 si 10 .nu mi-au placut niciunul. am avut si zoom g9.2 cu 2 tuburi pe langa-fix pix-mirosea a rexona de la distanta )) si sa inteleg ca partea de cabsim din preurile pomenite de mine putin mai sus ,oricare din ele,nu se poate reda ? pentru ca eu le-am probat si auzit prin lineout si am ramas surprins placut de ele... nu e aia ,da nici procesor nu e. baga un demo cu tine Edited January 27, 2014 by AnalogSound Fara legatura cu topicul 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
subliminal Posted January 26, 2014 Author Share Posted January 26, 2014 (edited) ... Edited January 27, 2014 by AnalogSound Fara legatura cu topicul. Ultimul avertisment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusteicu Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 (edited) ... Edited January 27, 2014 by AnalogSound Fara legatura cu topicul. Primul avertisment pentru "Feeding the troll" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 S-a facut curatenie pe acest topic. Cine mai deviaza de la subiect este propus pentru Ban. Dati cu praf de mers si aveti bunul simt si ramaneti on-topic. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capitanul_Nam Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 (edited) Pot propune http://forums.rgc.ro/topic/88538-diy-mesa-v1-bottle-rocket unde din cate am urmarit, ai tot de la cablaj pana la scheme. Nu ai cum sa gresesti decat daca pui valori gresite. Merita incercat pentru un prim diy. Pe de alta parte, daca scopul e strict de a contracta pe cineva sa il construiasca, ar trebui mutat la publicitate, neavand nici o valoare aici. Edit: pe ax84.com mai gasesti scheme complete cu tensiuni+cablaj+clipuri de sunet Edited January 27, 2014 by Capitanul_Nam Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Ăla nu prea sună a JCM... Și asta zic fiindcă l-am probat, nu fiindcă e inspirat de Mesa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts