Elena Ana Albu Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 (edited) Salve ! Daca va place,poate facem o colaborare Multam! http://www.youtube.com/watch?v=dM5OoUZ_euo Edited January 9, 2014 by Elena Ana Albu 4
otringal Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 se aude foarte foarte incet, dar daca dai la maxim statia, se aude. Eu zic sa dai tare si sa asculti, se merita!!! si cu asta ti-am raspuns si tie, Elena!
silviu-marcel Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 (edited) Hi Elena, Pentru jazz, excelent! Te intereseaza si hard-rock/heavy/metal anii `70-80 (Deep Purple, Black Sabbath, Ozzy, Dio, Bon Jovi, Guns`&Roses etc) ? Vezi mesaj si pe mailul personal postat pe profile. Silviu Edited February 11, 2014 by silviu-marcel
Ink Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) Agree , Jazz sau Rock/pop Balade , ai o vocea foarte frumoasa , dar daca am o sugestie , ai utilizat falseto cand ai terminat frazele , dar ai pierdut sensibilitate, pentru n-a fost sprijinit , un pic mai "agressiv" trebuie sa fii perfect , succes Edited March 4, 2014 by Ink
Recommended Posts