Dodel Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Salut! Sunt bune de ceva aceste "thumb picks" pentru incepatori? Imi place mult mai mult cantatul prin ciupituri decat cel normal. Stiti un site de unde pot cumpara un set de thumb picks ? Ce imi recomandati ?
sam Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 (edited) Vezi ca exista finger picks (pentru toate degetele) si thumb pick (pentru degetul mare). Pentru incepatori n-as recomanda niciuna, la inceput e complicat si cu pana... Eu dupa ce cantam binisor cu pana le-am incercat pe toate insa nu m-am putut obisnui decat cu thumb pick-ul (pentru corzile de bass). Ce-i drept nici n-am perseverat prea mult, si nici chitara clasica n-am facut. Depinde si ce vrei sa canti. http://www.magazinul...ne-_-c2044.html (sunt destul de scumpe pentru ca sunt Dunlop, cu siguranta poti gasi si mai ieftin) Si sa mai tii cont ca sunt pe marimi. Daca le comanzi online s-ar putea sa-ti cada de pe degete sau sa nu-ti intre. Edited January 8, 2014 by sam
sam Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Uite si un exemplu de pe vremea cand aveam timp de inregistrat: 2
Recommended Posts