www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dodel

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Turceni

Other Information

  • Gear
    Classical Guitar :)

Dodel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! Sunt bune de ceva aceste "thumb picks" pentru incepatori? Imi place mult mai mult cantatul prin ciupituri decat cel normal. Stiti un site de unde pot cumpara un set de thumb picks ? Ce imi recomandati ?
  2. Exact.. sunetul acela asa unul dupa altul rapid..
  3. Salut.. Am si eu o intrebare.. Puteti sa imi spuneti si mie cum fac sa sune "infloriturile" acelea de la inceput de la solo la inceputul clipului acestuia : Mersi !
  4. Vreau un set de chitara electrica care sa fie totusi cat de cat bun .. Bugetul meu este de 650 RON .. Asta esti mai buna ? http://www.magazinuldemuzica.ro/FLAME-FD-05-BK-_-52183.html
  5. Salut! Doresc sa cumpar o chitara electrica : http://www.allegromusic.ro/seturi-chitare-electrice/28-set-harley-benton-hbs-set-1.html dar am nevoie sa imi raspundeti la cateva intrebari . Care este diferenta daca chitara asta are 1x controlor volum si 1x controlor ton , iar alta tot la fel numai ca are 2x controloare volum si ton. Se aude mai bine daca are 2 controloare , sau ? Multumesc !!
  6. Va multumesc pentru sfaturi ... Si cred ca o sa raman ,cum a zis Vidovic, la "extensiile naturale" .
  7. Ok , multumesc foarte mult de sfaturi
  8. Cant la o chitara acustica Golden Ton , mi-ar place sa invat blues dar in general cant cantece gen "Wild World - Cat Stevens" sau "Stop and Stare - One republic" . Iar experienta... am cantat vreo 3 luni si m-am lasat , iar acum m-am apucat iar .
  9. Salut. Dupa cum spune si titlul , as dori si eu cateva sfaturi despre cum sa invat sa practic finger-picking si ce accesorii mi-ar trebui. Daca fac cu mana goala , imi transpira degetele si nu aude deloc bine sunetul ... asa ca m-am decis sa cumpar niste finger-picks.. Ce ziceti ?
  10. Salut. As dori si eu o tabulatura pentru melodia mentionata in titlu dar, ceva mai simplu pentru ca am cautat mai devreme si am gasit ceva , dar mai greu . Multumesc.
  11. Titlul zice mai tot ... As vrea sa invat finger picking deoarece sunt pasionat de blues si pentru a practica acest gen de muzica trebuie sa sti sa faci finger picking :-s. Imi puteti recomanda si mie niste profesori , tutoriale pe net , de unde sa incep , si alte chestii. Multumesc mult de tot . Dodel
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.