Coddy Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Salut, am luat recent o chitara acustica, un Epiphone SQ 180 si as vrea s-o dau. Dar nu stiu cam ce valoare are. Mi-a dat-o cineva care nu o mai folosea . Am cautat pe net dar am gasit diferite preturi. As vrea sa stiu cam cat valoreaza. (un pret estimativ de inceput) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coddy Posted December 29, 2013 Author Share Posted December 29, 2013 Inauntru scrie Made in Korea si Serial Number-ul e 3030672 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 care din astea e? http://epiphonewiki.com/index.php/SQ_Models am gasit preturi de la foarte mici pana la 550$. Una de ex. s-a dat pe eBay cu 320 lire. Deci depinde foarte mult de chitara ta in sine, poate sa fie de 80$ sau de peste 500 ... mai multe n-am putut gasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coddy Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 http://epiphonewiki.com/index.php/File:1990SQ180headstock.jpg , uite asa e headstockul si am bagat serialul pe un site si imi zice ca e din 1993, 03 (martie) http://www.guitardaterproject.org/epiphone.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coddy Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 Asta este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 pentru sosete cat ceri? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coddy Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 ) scz Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 banuiam ca aia e raspunsul ramane, poti oricat sa ceri pe ea, nu ai dupa ce sa te ghidezi. Poti sa ceri mult initial iar apoi sa cobori, depinde si de chitara cum am mai spus, in ce stare e, daca ii place cuiva, etc. Cel mai misto ti-ar fi, zic eu, fie sa o tii, fie sa o dai la schimb pe ceva de valoare apropiata valorii ei mari (undeva inspre 500$). Asa pe bani sa o dai ... o sa vezi ca o sa te targuiesti suficient pana te saturi si te prinde unu' cu nervii la pamant si ti-o ia pe 600 ron gen si e pacat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coddy Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 Aha, ms mult de informatii. O sa ma gandesc ce sa fac cu ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Parerea mea este ca 500$ este un pret mare pentru aceasta chitara chiar daca este un "signature model". Epiphone EJ200 sau 300 costa noua cam 300€ si sunt cu solid top. Epiphone SQ180 este cu top din molid laminat ("selected spruce" asta inseamna). In functie de starea chitarei, cred eu ca un pret de maxim 300$ este mai realist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts