Rareș Dinu Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Salut ! Am observat de curand ca am un zgomot de fond atunci conectez chitara la amp.Nu am observat mai demult pentru ca nu cant la un volum foarte mare si nu se auzea.Am incercat sa gasesc originea zgomotului.Cand opresc volumul chitarii,se opreste si zgomotul.Mai mult,volumul acestui zgomot scadea cand atingeam corzile sau o parte metalica a chitarii.Am descoperit daca ,atunci cand e bagat in chitara ating partea de metal de la capatul cablului zgomotul se opreste de tot.Este cablul de vina?Doar ce l-am cumparat...
sam Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 (edited) Trebuie ecranata chitara si/sau impamantata. Totusi poti incerca intai sa schimbi si cablul sa vezi daca face la fel. Edited December 7, 2013 by sam
Rareș Dinu Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 E posibil sa fi aparut problema asta in timp?Am chitara de 2 ani si acum e prima data cand aud zgomotul asta... Am rezolvat problema ))....am schimbat priza in care era bagat amp-ul.Era un prelungitor.
Recommended Posts