alexander33 Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Basist caut trupa sau componenti pentru a aborda genul muzical hard rock. in flames, five finger death punch, goodbye to gravity. nu caut incepatori sau genuri foarte departate de hard rock. varsta mea este de 21 de ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander33 Posted December 8, 2013 Author Share Posted December 8, 2013 Up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander33 Posted December 9, 2013 Author Share Posted December 9, 2013 Up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suflete Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Salut, nu am trupa dar ne putem intalni sa cantam ceva impreuna daca vrei eu cant la chitara si cant mai mult trash si heavy metal. Poti sa ma contactezi pe mail daca vrei raul.niculescu@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander33 Posted December 9, 2013 Author Share Posted December 9, 2013 imi pare rau dar scrie clar genul muzical pe care il caut.trash si heavy metal sunt destul de departe de hard rock Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander33 Posted December 10, 2013 Author Share Posted December 10, 2013 UP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer24 Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 salutare...Daca vrei eu am o trupa in formare de Hard-rock/glam ca idee trupe de genul Bon Jovi, Aerosmith, Five Finger Death Punch, Guns and Roses, Kiss...Momentan avem lead guitar, tobosar, vocalist si chitara ritm (eu sunt asta). Mai avem nevoie de un basist si de un clapar. Fiecare avem scule proprii, iar sala de repetitii proprie este in constructie momentan, dar pana la sfarsitul acestui an cu putin ajutor din partea tuturor membrilor (mana de lucru nu bani) o vom termina si ne vom muta acolo. Proiectul este unul cat se poate de serios. Daca vrei mai multe detalii te rog sa ma contactezi 0721857626, numele meu este Ciprian. PS: Nu avem demo-uri inca, iar auditiile se vor desfasura la localul "La pirati"...In urma unui jam session vom decide cu totii daca ne potrivim sau nu. Mi se pare cel mai bun lucru intrucat ideea de baza este potrivirea noastra ca oameni in primul rand si dupa ca muzicieni. O seara buna, Link to comment Share on other sites More sharing options...
marianprecupsilence Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 salut as vrea sa formez o trupa de power metal progressive metal alternative metal te-ar interesa?mess magnoride sau 0722652848 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts