Vince Windrider Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Pret: 1 RON Localitate: bucuresti Contact: 0727051997 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburiam nevoie de o pila pentru refacut coroana tastelor(cea cu o parte concava) daca are cineva de vanzare sau daca ma poate ajuta cu info de unde sa cumpar. multumesc.
dgeekoo Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 http://www.thomann.de/ro/gewa_bundfeile_150mm_hieb_3.htm Mi-am luat. Este ok.
nenea Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-Diamond-Fret-Crowning-File-35mm-by-2-5mm-concave-profile-file-TF081-/171057530708?ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123 In jur de 165 ron a fost cu tot cu transport. Mi-a adus-o curierul la usa in ~ 10 zile. 1
hades Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 NU ! si NU te mai baga daca nu ai nimic de zis la subiect!
Vladympv Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 mna ai dreptate, da cu 1 ron incepe postarea ) relax, take it easier
Vince Windrider Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 multumesc pt ajutor! ideea e urmatoarea:am nivelat tastele unei chitare foarte vechi,griful este perfect drept,tastele sunt la fel de drepte inclusiv la rigla metalica cat si la metoda lama la 3 taste.problema este ca are in continuare fretbuzz la cateva taste care par foarte aplatizate si deduc ca prin refacerea coroanei o sa dispara si fretbuzul.este prima chitara la care am avut problema asta. ps:am pus 1 in titlu pt ca trebuia sa fie ceva scris acolo.
dgeekoo Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Modul traditional de refacere a coroanei (mai elaborat) se face cu o pila triunghiulara la care ai netezit in prealabil unul din colturi (la un polizor cu grija si rabdare). Trebuie sa protejezi foarte bine fretboardul altfel il zgarii iremediabil.
Recommended Posts