George Condruz Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Salut, as dori sa stiu daca e cineva disponibil sa ma ajute sa reglez tonalitatea la chitara si sa o calibrez pentru a nu mai tasta in anumite locuri.Eu am incercat de mai multe ori dar chiar nu am rabdarea necesara.Caut pe cineva profesionist si sunt dispus sa platesc.Multumesc!
bumerang Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 as dori sa stiu daca e cineva disponibil sa ma ajute sa reglez tonalitatea la chitara si sa o calibrez pentru a nu mai tasta in anumite locuri Nu cred ca am inteles care e problema .
George Condruz Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Falseaza pe casutele de mai sus chiar daca este acordata cum trebuie.
leopold Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Falseaza pe casutele de mai sus chiar daca este acordata cum trebuie. Daca esti la inceput, aproape sigur apesi tu prea tare pe corzi. Sigur, exista posibilitatea ca simultan instrumentul sa nu fie bine reglat. Peste asta, exista si posibiltatea corzilor vechi (sau noi, insuficient "lasate"). N-ai spus nici de ce chitara e vorba. Cu alte cuvinte, moar detailses!
bumerang Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Falseaza pe casutele de mai sus chiar daca este acordata cum trebuie. Trebuie reglata probabil intonatia . Despre ce model de chitara este vorba ? Electrica , chitara la rece ?
George Condruz Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Chitara electrica.Modelul este Squier Standard Stratocaster.
Vince Windrider Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 umbla la bridge si regleaza distanta pentru fiecare coarda in asa fel incat la tasta 12 sa nu falseze(inclusiv pe flageolete).este foarte simplu de rezolvat.ai nevoie doar de o surubelnita si un tuner
Recommended Posts