www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sfat Placa Audio

Recommended Posts

Neata lume! In urmatoarea perioada imi upgradez pc-ul si vreau sa-mi cumpar o placa audio. Important pentru mine e sa aiba latenta minima(adicalea deloc, daca se poate) si sa ma pot inregistra/juca cu software-uri, sa sune cat de cat bine. Mentionez ca voi dispune de o iesire Direct Out la combo, pe care as vrea sa o folosesc si bugetul meu e cam de 400 lei. Se merita sa investesc atata sau dimpotriva, s-ar merita sa investesc mai mult? Orice recomandare e binevenita! Thanks!

Neata lume! In urmatoarea perioada imi upgradez pc-ul si vreau sa-mi cumpar o placa audio. Important pentru mine e sa aiba latenta minima(adicalea deloc, daca se poate) si sa ma pot inregistra/juca cu software-uri, sa sune cat de cat bine. Mentionez ca voi dispune de o iesire Direct Out la combo, pe care as vrea sa o folosesc si bugetul meu e cam de 400 lei. Se merita sa investesc atata sau dimpotriva, s-ar merita sa investesc mai mult? Orice recomandare e binevenita! Thanks!

Ufff... Daca ai de gand sa inregistrezi folosind iesirea dintr-un combo, nu prea are sens sa iti iei o interfata audio dedicata. Ampul iti face tonul si monitorizarea, cu calculatorul inregistrezi. Infigi cablul in orice placa de sunet onboard are computerul nou si gata.

Pe de alta parte, daca vrei sa bagi chitara direct in interfata si sa inregistrezi/procesezi semnalul dry, o interfata e fix ce-ti trebuie. Cu cat preamp (urile) interfatei is mai de calitate, cu atat o sa obtii inregistrare mai buna (fireste, presupunand ca stii ce faci). Am Scarlett-ul propus de Razvan S si sunt multumit de el. Am ascultat si inregistrari facute cu Behringer mult mai ieftin, si nu sunau rau (desi drept e ca genul/tonul/sunetul era high gain).

Multumesc de sfaturi! Pana acuma inclin spre Scarlett, daca nu cumva gasesc ceva mai ieftin.

Ufff... Daca ai de gand sa inregistrezi folosind iesirea dintr-un combo, nu prea are sens sa iti iei o interfata audio dedicata. Ampul iti face tonul si monitorizarea, cu calculatorul inregistrezi. Infigi cablul in orice placa de sunet onboard are computerul nou si gata.

Am doar un wah si o pedala de distortion pe care le folosesc mai mult la repetat/covers, in rest o sa folosesc doar clean sa incerc sa scot efecte ciudate cu software-urile respective. Iar apoi eventual sa incerc sa emulez efectele pe viitoarele pedale.