www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cum Sa Conectez Chitara Electro-Acustica La Placa De Sunet?


Guest marinian
 Share

Recommended Posts

Guest marinian

Dragii mei,

Mi-am luat de curand o placa de sunet creative audigy 4 si mi-am instalat FL studio 11 (last generation)...am luat o doza pentru chitara acustica si acum va intreb ce trebuie sa fac pentru inregistrari de super calitate? Cum si unde conectez chitara la placa de sunet? daca vreau s-o conectez la intrarea digitala I/O pot sa inregistrez asa? vreau sfaturi ....adica nu vreau neaparat sa fie conectata chitara la intrarea de microfon pentru ca se inregistreaza analogic si eu vreau digital recording!

Link to comment
Share on other sites

adica nu vreau neaparat sa fie conectata chitara la intrarea de microfon pentru ca se inregistreaza analogic si eu vreau digital recording!

Nu... asta înseamnă. O placă de sunet înseamnă în mare un DAC pentru ieșire și un ADC pentru intrare. Ce iese din doză e un semnal analogic, și cel mai probabil nu e condiționat pentru a-l conecta direct la placa de sunet. Adicătelea ai nevoie de un preamplificator, dacă nu a venit împreună cu doza. Iar ieșirea de linie din respectivul preamp o conectezi la o intrare de linie a plăcii.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Placa audio nu prea e problema, e cum a zis 57, iti trebuie un preu bun. Eu am o placa audio onboard pe laptop si are DAC pe 24bits/96KHz si ADC-ul se face pe 24bits/192KHz... e mai buna decat majoritatea placilor dedicate ieftine. Uite un exemplu, asta ca sa-ti dai seama de calitate. Am folosit preamplificatorul dintr-un magnetofon Akai. p.s.: Si eu tot FL11 folosesc.

ex.mp3

Edited by lefmir
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.