www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
lefmir

Acustica Hora Turist

Recommended Posts

- Nume echipament - Hora Reghin, Model Turist, Metal( :tardlol: ), 1 aug 2013

 

 

- Pret - nou - 160ron

 

 

- De la cine / De unde a fost cumparat - Rapsodia - distribuitor Hora Bucuresti

 

 

- Caracteristici - Este o chitara cu cutia de rezonanta mica, ideala pentru carat, cu scala mai mica decat la o acustica 4/4(612mm);

Are tunere si bridge de chitara clasica. Fiind seria "metal", merg puse corzi de metal. Nenea de la magazin a zis ca are truss rod, doar ca nu e reglabil(exista asa ceva?); se vede un cap de imbus prin rozeta.

 

- Cum suna / Cum se comporta -E buna de slide. Este foarte comoda, dar am ales intre doua. A doua avea actiunea mai mare si mi s-a parut ca neck-ul nu era la unghiul potrivit fata de corp. Suna destul de subtire(a se citi decent), dar nu e de mirare pentru ca are cutia de rezonanta mica. Are volum destul de mare pentru marirea ei.

 

- Parti bune / Parti rele - E foarte mica si merge carata fara probleme oriunde. Oricum are actiunea destul de joasa momentan. Sa vedem dupa ce se mai "aseaza". Parti rele: tonul nu e de acustica full scale, dar pentru cat de mica e suna mai mult decat decent. Alta parte rea - de ce nu are marcate freturile? o sa le marchez eu.

 

- Impresie generala - 9/10 Este o chitara foarte ok pentru banii astia(cea mai ieftina chitara noua din istorie??? :lol: ) si eu am luat-o pentru ca aveam nevoie de o chitara de practice pentru camin, care sa nu ocupe mult spatiu si pe care o pot cara fara probleme oriunde. Deci isi face treaba si merita banii. Mi se pare o chitara buna si pentru incepatori, datorita scalei mici e foarte comoda si corzile se simt mai moi. E intonata ok...desi in inaltator Si-ul nu are slot special, se simte putin de la tasta 12 incolo, dar nu e deranjant.

 

Am facut topicul asta special pentru cine cauta asta. Eu nu gasisem nicaieri o chitara atat de "portabila"...intr-un timp ma gandeam sincer la un ukulele.

 

http://www.hora.ro/r...ara_travel.html

Edited by lefmir
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

o sa pun, dar cand o sa am cu ce sa inregistrez.ca asa cu mobilul....poti canta si la grebla ca tot degeaba. Trebuie mai intai sa termin de facut un preu de microfon. :)

Edited by lefmir

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.