lefmir Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 (edited) - Nume echipament - Hora Reghin, Model Turist, Metal( ), 1 aug 2013 - Pret - nou - 160ron - De la cine / De unde a fost cumparat - Rapsodia - distribuitor Hora Bucuresti - Caracteristici - Este o chitara cu cutia de rezonanta mica, ideala pentru carat, cu scala mai mica decat la o acustica 4/4(612mm); Are tunere si bridge de chitara clasica. Fiind seria "metal", merg puse corzi de metal. Nenea de la magazin a zis ca are truss rod, doar ca nu e reglabil(exista asa ceva?); se vede un cap de imbus prin rozeta. - Cum suna / Cum se comporta -E buna de slide. Este foarte comoda, dar am ales intre doua. A doua avea actiunea mai mare si mi s-a parut ca neck-ul nu era la unghiul potrivit fata de corp. Suna destul de subtire(a se citi decent), dar nu e de mirare pentru ca are cutia de rezonanta mica. Are volum destul de mare pentru marirea ei. - Parti bune / Parti rele - E foarte mica si merge carata fara probleme oriunde. Oricum are actiunea destul de joasa momentan. Sa vedem dupa ce se mai "aseaza". Parti rele: tonul nu e de acustica full scale, dar pentru cat de mica e suna mai mult decat decent. Alta parte rea - de ce nu are marcate freturile? o sa le marchez eu. - Impresie generala - 9/10 Este o chitara foarte ok pentru banii astia(cea mai ieftina chitara noua din istorie??? ) si eu am luat-o pentru ca aveam nevoie de o chitara de practice pentru camin, care sa nu ocupe mult spatiu si pe care o pot cara fara probleme oriunde. Deci isi face treaba si merita banii. Mi se pare o chitara buna si pentru incepatori, datorita scalei mici e foarte comoda si corzile se simt mai moi. E intonata ok...desi in inaltator Si-ul nu are slot special, se simte putin de la tasta 12 incolo, dar nu e deranjant. Am facut topicul asta special pentru cine cauta asta. Eu nu gasisem nicaieri o chitara atat de "portabila"...intr-un timp ma gandeam sincer la un ukulele. http://www.hora.ro/r...ara_travel.html Edited November 11, 2013 by lefmir 1
Cris'96 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 (edited) Bun review. Mi se pare o chitara ok. Poti pune o inregistrare cu cateva acorduri? Chiar sunt curios cum se aude. Edited November 12, 2013 by Cris'96 1
lefmir Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 (edited) o sa pun, dar cand o sa am cu ce sa inregistrez.ca asa cu mobilul....poti canta si la grebla ca tot degeaba. Trebuie mai intai sa termin de facut un preu de microfon. Edited November 12, 2013 by lefmir
lefmir Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 Iata si un mic sample. Nu bagati in seama erorile de interpretare, va rog. turist .mp3
Cris'96 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 On the first part of the journey, I was looking at all the life. Suna fain, chiar nu ma asteptam. S-o stapanesti sanatos!
lefmir Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 Multumesc! Eu initial o luasem cu gandul la slide....daaaaar are actiunea prea mica pentru asta si e pacat sa o inalt.
Recommended Posts