www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Volumul paraie,sch dozelor la fel,dispare sunetul

Recommended Posts

Guest alexmaniac
Posted

Am un jakson js20. Volumul paraia de la inceput la fel si schimbarea dozelor. Ce e ciudat e ca atunci cand am probat-o pe amp nu facea asa. (Eu o cant pe calculator, prin p de sunet). Asta nu e mare problema dar in ultima vreme, daca modific volumul sau schimb dozele ( adica schimb switch-ul de pe o pozitie pe alta ) nu se mai auze chitara. Mai misc un pic de volum si se auze. Chitara e in garantie si am luat-o de la fender shop muzica Bucuresti. Va rog sa ma ajutati cu un sfat bun. E de la placa de sunet, sau e de la chitara? Va multumesc.

Posted
Am un jakson js20. Volumul paraia de la inceput la fel si schimbarea dozelor. Ce e ciudat e ca atunci cand am probat-o pe amp nu facea asa. (Eu o cant pe calculator, prin p de sunet). Asta nu e mare problema dar in ultima vreme, daca modific volumul sau schimb dozele ( adica schimb switch-ul de pe o pozitie pe alta ) nu se mai auze chitara. Mai misc un pic de volum si se auze. Chitara e in garantie si am luat-o de la fender shop muzica Bucuresti. Va rog sa ma ajutati cu un sfat bun. E de la placa de sunet, sau e de la chitara? Va multumesc.

10446[/snapback]

pe langa faptul ca-s componentele (probabil) de o calitate mai slaba, in mod cert ai mizerie in ele. fiind in garantie, du-te la ei sa ti le curete (exista un spray special, ar trebui sa dureze f putin). in principiu, fenomenul asta apare daca scula e tinuta intr-o incapere cu umiditate si/sau praf peste limitele admise.

Dar, cam devreme la tine ... la mine a aparut dupa vreo 13 ani si chitara a fost tinuta pe te-miri-unde :)

Guest alexmaniac
Posted

Nu e de la mizerie, nici de la cablu. E de la placa de sunet. Am pus chitara pe line in si se aude perfect. D-aia a mers cand am testat-o pe amp fara parait. Multumesc. Puteti sa inchideti threadul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.